Δεν είναι ανέκδοτο: Ανοικτοί τρεις σταθμοί του μετρό Θεσσαλονίκης!

2 Δεκεμβρίου, 2014 11:06 ΜΜ
More videos

Μπορεί το μετρό στη Θεσσαλονίκη να είναι συνώνυμο με το γεφύρι της Αρτας και να έχει προκαλέσει πλήθος ανεκδότων, ωστόσο είναι… ανοικτό για το κοινό!

Οι κάτοικοι της πόλης θα μπορούν να επισκεφθούν τις επόμενες ημέρες τους χώρους τριών σταθμών του μετρό για να δουν από κοντά τα έργα που εκτελούνται. Οι επισκέψεις επιτράπηκαν καθώς στις 4/12 γιορτάζει η Αγία Βαρβάρα, προστάτιδα των εργαζομένων στα υπόγεια έργα.

Ετσι, την Πέμπτη θα ανοίξει για το κοινό ο σταθμός στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Την Παρασκευή, θα είναι επισκέψιμος ο σταθμός «Συντριβάνι» στην περιοχή των πανεπιστημίων και της ΔΕΘ, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου θα μπορούν οι θεσσαλονικείς να επισκεφθούν τον σταθμό «Ανάληψη», από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανοίγουν για το κοινό σταθμοί του μετρό Θεσσαλονίκης. Τον περασμένο Αύγουστο είχαν γίνει επισκέψιμοι και άλλοι ενώ είχε δοθεί και συναυλία στα έγκατα της γης.

Στις 11.30 το πρωί της 4ης Δεκεμβρίου, ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας, στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα.

Φωτογραφίες-ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε μας στο facebook: