Χειρονομίες από την Ουρανία Μιχαλολιάκου και απίστευτα αισχρό βρίσιμο

23 Οκτωβρίου, 2020 12:17 ΠΜ
More videos

Χρυσή Αυγή: Τη στιγμή που το υπηρεσιακό όχημα μετέφερε τον Νίκο Μιχαλολιάκο έφτασε στη ΓΑΔΑ, η Ουρανία Μιχαλολιάκου επιτίθεται στους δημοσιογράφους λεκτικά και με αισχρές χειρονομίες

Μετά τις 6 το απόγευμα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος μπήκε σε υπηρεσιακό όχημα μαζί με την γυναίκα του και την κόρη του η οποία έβριζε τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που καλύπτουν το γεγονός.

Στην φωτογραφία που τράβηξε ο Άγγελος Καλοδούκας όπως θα δείτε και παρακάτω, η κόρη του Μιχαλολιάκου κάνει αισχρές χειρονομίες προς τους δημοσιογράφους.

Η ίδια εικόνα, επαναλήφθηκε και στη ΓΑΔΑ. Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, και η κόρη του, Ουρανία Μιχαλολιάκου, κινήθηκαν με δικό τους αυτοκίνητο πίσω από το υπηρεσιακό όχημα.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος οδηγήθηκε στον έβδομο όροφο, στο τμήμα αναζητήσεων, όπου βρίσκονται ήδη οι Κασιδιάρης, Γερμενής και Ηλιόπουλος.

Τα ονόματα των πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που οδηγούνται στη φυλακή: Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος ως διευθυντική ομάδα. Επίσης οι Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Νίκος Μίχος ως μέλη της οργάνωσης.

Οι Μιχάλης Αρβανίτης, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας, Δημήτρης Κουκούτσης και Ελένη Ζαρούλια μένουν ελεύθεροι μέχρι την έφεση, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της χρηματικής εγγυοδοσίας των 20.000 ευρώ.

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Γαμιέστε καριόληδες! Φτάνει στη ΓΑΔΑ το αυτοκίνητο που μεταφέρει τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Από πίσω…

Gepostet von Agelos Kalodoukas am Donnerstag, 22. Oktober 2020