Μποϋκοτάρουμε τα Γερμανικά Προϊόντα και ενισχύουμε τα Ελληνικά προϊόντα.

14 Ιουλίου, 2015 2:37 ΠΜ
More videos

Τα γεγονότα τρέχουν. Η κυβέρνηση παρά το βροντερό ΟΧΙ που έδωσε ο Ελληνικός λαός κατά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 αναγκάστηκε να υποταχθεί «στην θέληση» του λαού της.

Και πήγε με την ψήφο της Βουλής στην Ευρώπη.

Με μέτρα επώδυνα, σκληρά και ανελέητα. Πήγε με ειρωνείες από εκείνους που την στήριξαν στην Βουλή αλλά εκεί, στην Ευρώπη, βρήκε σθεναρή αντίσταση ενός σκληρού Γερμανού , του Β. Σόιμπλε. Ενός ανθρώπου που δεν διδάχθηκε από όλα τα δεινά που επέφερε στον Ελληνικό αλλά και σε άλλους λαούς κατά την διάρκεια του Β. Παγκοσμίου πολέμου.

Ξέχασε ότι σε ένα άλλο παγκόσμιο πόλεμο, προηγούμενα και τότε είχε αιματοκυλίσει την Ευρώπη και τους λαούς της. Το δυστύχημα είναι ότι βρήκε και συμπαραστάτες, άλλους Ευρωπαικούς λαούς που και εκείνοι είχαν σοβαρές συνέπειες από τους πολέμους που η Γερμανία είχε επιβάλλει.

Το μεγαλύτερο όμως δυστύχημα είναι ότι ανάμεσα στους Έλληνες είναι πολλοί αυτοί που τα βάζουν με την κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό. Τον αποκαλούν αλήτη, κωλόπαιδο και άλλα πολλά και απαράδεκτα.

boycott

Ισχυρίζονται ότι τους χάλασε την προηγούμενη καλή πορεία της Ελληνικής Οικονομίας και δεν του αναγνωρίζουν ότι αυτός προσπάθησε να αποτινάξει τον λαό του από τον ζυγό των νέων κατακτητών.

Θυμίζουν τους προσκυνημένους Έλληνες της Τουρκοκρατίας που ενώ οι πολλοί περνούσαν δύσκολα κάτω από την κυριαρχία των άπιστων γαγαρηνών, εντούτοις αυτοί που απολάμβαναν κάποια προνόμια από τους τυράννους δεν ήθελαν να δουν την πατρίδα μας λευτερωμένη.
Ξεχνούν τους φόρους, τους πολλούς φόρους, ξεχνούν τις απολύσεις, το κλείσιμο καταστημάτων και βιοτεχνιών, ξεχνούν τις χιλιαδες των αυτοκτονιών, τα λαικά συσσίτια. Τα κοινωνικά παντοπωλεία και ιατρεία.

germanika_-sapakia

Το κλείσιμο Οργανισμών. Το ψάξιμο των σκουπιδιών από πολλούς συμπολίτες μας. Την μετανάστευση δεκάδψν, εκατοντάδων νέων επιστημόνων και μη.

Ξεχνούν το κλείσιμο σχολείων, εφοριών, στρατοπέδων, νοσοκομείων με ότι επακοόλουθα δημιουργήθηκαν από αυτές τις ενέργειες.

Ίσως βολεύονται, σαν άλλοι προσκυνημένοι, ότι έχουν εργασία ή σύνταξη ή σπίτι ενώ πολλοί στερούνται και αυτού του δικαιώματος να έχουν γάλα για τα παιδιά τους.

733888_10152662206530392_1428262664_n

Μνήμη χρειάζεται και όχι βόλεμα αγαπητοί αντί να επιζητούν να γυρίσουν στις προηγούμενες καλές ημέρες όπως τια αποκαλούν.

Όλοι ξέρουμε ότι και αυτοί οι βολεμένοι διαμαρτυρήθηκαν πολλές φορές από τα σκληρά μέτρα που είχαν πάρει μέχρι τότε που κυβέρνησαν οι προηγούμενοι κυβερνήτες οποίοι απολαμβάνουν την ελευθερία ενώ θα έπρεπε να είχαν συρθεί σε ειδικά δικαστήρια και να είχαν πληρώσει από τα οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν.

Αντί τούτου κυκλοφορούν ελεύθεροι και μας κάνουν και κηρύγματα ηθικής και σωστής πολιτικής που δεν κάνει η παρούσα κυβέρνηση και που δεν είχαν κάνει και αυτές.

Λαέ. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και να θυμηθεί όλα τα τραγικά που περάσαμε τα τελευταία πέντε χρόνια και αφού δεν έχουμε άλλο τρόπο αντίδρασης, τουλάχιστον να μπουκοτάρουμε την αγορά των γερμανικών προιόντων.

Πηγή: hellasforce.com

Ακολουθήστε μας στο facebook: