Αυτή η φοβερή μαμά περιγράφει ποδοσφαιρικούς αγώνες στον τυφλό και αυτιστικό γιο της!

9 Δεκεμβρίου, 20224:22 ΠΜ
More videos

Μια παθιασμένη λάτρης του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου έχει γίνει διάσημη σε όλον τον πλανήτη, για έναν πολύ συγκινητικό λόγο. Η Silvia Grecco είναι μαμά του 12χρονου Nickollas, ο οποίος είναι τυφλός και αυτιστικός. Ο λόγος που έγινε τόσο γνωστή είναι επειδή την «έπιασε» η κάμερα να του περιγράφει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Sao Paolo.

Η 56χρονη κ. Grecco δεν σταματά ούτε λεπτό, καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα, να περιγράφει στον γιο της τις κινήσεις των παικτών, ενώ όσο παρακολουθούν φορούν τις φανέλες της αγαπημένης τους ομάδας: Palmerias.

«Του λέω και τις λεπτομέρειες, π.χ. τι φορά ο κάθε παίκτης, τι χρώμα είναι τα παπούτσια και τα μαλλιά του. Δεν είμαι επαγγελματίας στις περιγραφές, το κάνω επειδή έτσι νιώθω. Ό,τι βλέπω και νιώθω του το λέω, ακόμα κι αν πρόκειται να βρίσω τον διαιτητή!», λέει η μαμά, η οποία από τότε που την κατέγραψε η κάμερα, έχει επισκεφθεί διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ έχει παρακολουθήσει και τις προπονήσεις της αγαπημένης της ομάδας.

Η μαμά και ο γιος είχαν τη μεγάλη τύχη να γνωρίσουν από κοντά και τον παίκτη-είδωλο του μικρού, τον Neymar, ο οποίος πήρε το αγόρι στην αγκαλιά του και το άφησε να τον ακουμπήσει στο πρόσωπο και τα μαλλιά. Και επειδή η αγαπημένη ομάδα του Neymar όταν ήταν μικρός ήταν η Palmeiras, έτσι έγινε και αγαπημένη του Nickollas!

Πόσα μπράβο σε αυτή τη μαμά;

Πηγή: dailymail.co.uk

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News