Αρχιτέκτονες ζητούν 2,6 δισ. για να φτιάξουν την πόλη Μίνας Τίριθ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

13 Αυγούστου, 2015 6:18 ΜΜ
More videos

H μεγαλειώδης πόλη των ανθρώπων, το τελευταίο μεγάλο οχυρό πριν τη Μόρντορ. Η Μίνας Τίριθ του Τόλκιν από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

Αυτό σκέφτηκε μία ομάδα από αρχιτέκτονες που ξεκίνησε καμπάνια στο indiegogo, με στόχο να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζονται για να φτιάξει την πόλη, σε πραγματική κλίμακα, στη Βόρεια Αγγλία.

Βέβαια δεν τον λες και εφικτό τον στόχο, αφού πρέπει να μαζέψουν ένα ποσό που αγγίζει τα 2,6 δις ευρώ!

Ζητούν λοιπόν τη βοήθεια του κόσμου με χρηματοδότηση που ξεκινά ανά άτομο από τα 5 ευρώ και φτάνει μέχρι τις 150.000 με αντάλλαγμα από ένα follow στο Twitter   μέχρι τίτλο ιδιοκτησίας για κομμάτι γης.

Untitled

Σύμφωνα με τους εμπνευστές της καμπάνιας τα 21 εκατομμύρια θα πάνε σε αγορά γης, τα 264 εκατομμύρια σε κόστος εργασίας και τα υπόλοιπα στα υλικά που χρειάζονται.

Υπάρχει και πλήρες σχέδιο για κατοικίες και ξενοδοχεία, που θα κάνουν την πόλη εκτός από τουριστική ατραξιόν και τόπο διαμονής για μερικούς τυχερούς λεφτάδες .

Βέβαια το ποσό θα πρέπει να συγκεντρωθεί σε 60 μέρες και μέχρι στιγμής έχουν μπει περίπου 25.000 ευρώ για τον σκοπό, οπότε δεν το λες και εύκολο.

Αλλά! Αν βρεθεί ένας δισεκατομμυριούχος οπαδός του Τόλκιν και αποφασίσει να συνδράμει θα είναι πολύ πολύ καλή φάση!

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για την καμπάνια εδώ.

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: