Αποκάλυψη: Στην Ελλάδα Διακυβέβευεται η Παγκόσμια Κυριαρχία των Τραπεζιτών.

Ιούλιος 17, 2015 2:28 ΠΜ
More videos

Γι’ αυτό Όλος ο Πλανήτης Έχει Στρέψει την Προσοχή του και Όχι Μόνο στη «Μικρή» Ελλάδα… Η Παγκόσμια Ελίτ Κτυπά Ανελέητα τη χώρα, με Απώτερο Στόχο την Επιβολής Μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης Με ένα και Μόνο Παγκόσμιο Νόμισμα!

Ο Μακροοικονομικός αναλυτής, Rob Kirby πιστεύει ότι όλοι θα πρέπει να ενημερωθούν για το τι συμβαίνει με το ελληνικό δράμα της κρίσης χρέους. «Δεν κάνουν λάθος. Αυτό που έχει συμβεί στην Ελλάδα είναι ένα οικονομικό πραξικόπημα. Δεν είναι ένα σχέδιο διάσωσης. Είναι μια εξαγορά από την Ελίτ.

Οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν για το τι θέλουν, και ξέρουμε ποιες είναι οι επιθυμίες του ελληνικού λαού. Δεν θέλουν περισσότερη λιτότητα. Θέλουν διαχωρισμό από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Γνωρίζουμε το σαφές αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος που διενεργήθηκε, αλλά αυτό δεν είναι αποδεκτό από την Παγκόσμια Ελίτ και το Παγκοσμιοποιημένο Τραπεζικό Σύστημα.

Έχουν πει ότι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά όπως νομίζετε. Και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα. Η υπόλοιπη Ευρώπη θα πρέπει να καθίσει και να το λάβει υπόψη της αυτό, διότι υπάρχουν και άλλες χώρες, των οποίων τα οικονομικά επίσης δεν είναι σε καλή κατάσταση, δηλαδή, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Γαλλία και η Ιταλία. . . .

Οι παγκόσμιοι τραπεζίτες στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα υποδούλωσης: «Αν πείτε όχι τότε αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ό, τι μπορείτε να περιμένετε στη χώρα σας πολύ σύντομα».

Έτσι, η Ελλάδα αποτελεί το πρότυπο για άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο με ακραία προβλήματα χρέους. Ο Kirby λέει, «Η Ελλάδα δέχεται επίθεση. Και αυτό που δημιουργείται ως πρότυπο για το τι πρόκειται να γίνει και σε άλλες χώρες είναι ένα είδος ληστείας.

Οι ληστείες είναι πολύ επιθετικές, δυσάρεστες πράξεις, και όταν είστε θύμα ληστείας, έχετε αντανακλαστικά καταπολέμησης ή πτώση. Όταν φτάσετε στα όρια, πώς πρόκειται να τελειώσει είναι εικασία. . . .

Μου φαίνεται οι τραπεζίτες θα χρησιμοποιήσουν οτιδήποτε έχουν στη διάθεσή τους, συμπεριλαμβανομένων των απειλών και συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων ψυχών. Αυτό είναι ένα δυσάρεστο, πολύ δυσάρεστο παιχνίδι. Αυτό που διακυβεύεται εδώ είναι η παγκόσμια κυριαρχία».

-Τι φοβούνται οι Κεντρικοί τραπεζίτες; Ο Kirby λέει, «Ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούν να επιτρέψουν στην Ελλάδα να βγει από το ευρώ είναι γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί ένα κατασκεύασμα της παγκοσμιοποίησης με απώτερο στόχο την παγκόσμια κυβέρνηση και το παγκόσμιο νόμισμα. Η λογική είναι η εξής:

Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε και να κρατήσετε μαζί την Ευρωζώνη, πώς μπορεί κανείς να εξορθολογίσει μία παγκόσμια κυβέρνηση και φέρει τον υπόλοιπο κόσμο σε αυτή την πλατφόρμα;

Έτσι, θα πρέπει να κρατηθεί η Ελλάδα στην ΕΕ. Αλλιώς, θα εκτεθεί το σχέδιο των Παγκοσμιοποιητών, το οποίο είναι φθαρμένο ήδη. Και δεν μπορεί να επιτρέψει τη μη καταβολή ή την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, διότι θα ακολουθούσαν αιτήματα από Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Κατά την άποψή μου, αυτό είναι ανέφικτο. Κατά την άποψή μου, όλη αυτή η έννοια του ευρώ και όλη ιδέα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός παγκόσμιου νομίσματος είναι ένα σκυλί που δεν θα κυνηγήσουν στο τέλος. Αρχίζουμε να έχουμε μια απτή απόδειξη ότι αυτό όντως συμβαίνει».

Πηγή: hellasforce.com

Ακολουθήστε μας στο facebook: