Ανακυκλώνει παλιά κομμάτια από ρολόγια και φτιάχνει έργα τέχνης!

Σεπ 19, 2015 5:34 ΜΜ
More videos

Η Susan Beatrice είναι μια καλλιτέχνης που ανακυκλώνει παλιά κλασσικά κομμάτια ρολογιών και τα μεταμορφώνει σε ενδιαφέροντα και όμορφα αντικείμενα. Εκτός από την αγάπη τις για το συγκεκριμένο είδος η καλλιτέχνιδα είναι μια ταλαντούχα ζωγράφος και γλύπτρια της άμμου. Χρησιμοποιεί τα ταλέντα και τις ικανότητές της ώστε να τελειοποιήσει τα έργα της από ρολόγια και όπως φαίνεται τα καταφέρνει με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η ίδια η Beatrice γράφει πως οι ανακυκλωμένες δημιουργίες της είναι «φιλικές προς το περιβάλλον και καλλιτεχνικά αντικείμενα που σέβονται και είναι ευαίσθητα ως προς τα όρια των φυσικών μας πόρων.» Σίγουρα πρόκειται για ένας είδος τέχνης που δεν βλέπει κανείς συχνά και χωρίς αμφιβολία αξίζει τον κόπο.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τις δημιουργίες της Beatrice και θα σας αφήσει άφωνους πως με τόσο μικρά κομμάτια καταφέρνει να εντυπωσιάσει και να τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα της Beatrice στο Facebook Facebook | WordPress (h/t: modernmet)

recycled-watch-parts-sculptures-vintage-antique-susan-beatrice-30 recycled-watch-parts-sculptures-vintage-antique-susan-beatrice-43 recycled-watch-parts-sculptures-vintage-antique-susan-beatrice-14 recycled-watch-parts-sculptures-vintage-antique-susan-beatrice-46 recycled-watch-parts-sculptures-vintage-antique-susan-beatrice-37 recycled-watch-parts-sculptures-vintage-antique-susan-beatrice-8 recycled-watch-parts-sculptures-vintage-antique-susan-beatrice-44 recycled-watch-parts-sculptures-vintage-antique-susan-beatrice-18 recycled-watch-parts-sculptures-vintage-antique-susan-beatrice-7 recycled-watch-parts-sculptures-vintage-antique-susan-beatrice-38 recycled-watch-parts-sculptures-vintage-antique-susan-beatrice-9 recycled-watch-parts-sculptures-vintage-antique-susan-beatrice-1 recycled-watch-parts-sculptures-vintage-antique-susan-beatrice-36 recycled-watch-parts-sculptures-vintage-antique-susan-beatrice-25

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: