Αναγνωρίζετε το μωρό της φωτογραφίας; Κάποτε αιματοκύλησε τον κόσμο

24 Ιουνίου, 2015 1:55 ΜΜ
More videos

Όταν βλέπετε τη φωτογραφία του Χίτλερ μωρό, εύκολα μπορεί να αναρωτηθείτε: «πως είναι δυνατόν αυτό το μωρό να αιματοκύλησε τον κόσμο, αργότερα;» Δείτε φωτογραφίες διασήμων που αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα.

Κάποια μωράκια που θα δείτε όταν μεγάλωσαν έγιναν παρανοϊκοί δολοφόνοι, κάποια άλλα ακραίοι ρατσιστές ποτισμένοι με μίσος, άλλα τρομοκράτες.

Αδόλφος Χίτλερ

hitler1Γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1889. Ήταν αυστριακής καταγωγής. Έγινε δικτάτορας, ηγέτης των Ναζί. Αιματοκύλησε την ανθρωπότητα

Οσάμα Μπιν Λάντεν

moroosama_0 osama

Γόνος πλούσιας οικογένειας. Γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 1957. Στην αρχή συνεργάστηκε με τους Αμερικανούς στον πόλεμο του Αφγανιστάν κατά των Σοβιετικών τη δεκαετία του 80. Αργότερα έγινε ο Νο 1 καταζητούμενος των ΗΠΑ. Ιδρυτής της Αλ Κάιντα. Υπεύθυνος για τρομοκρατικές επιθέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Jeffrey Dahmer

dahmer morodahmer

Το άκουσμα και μόνο του ονόματος του προκαλεί ακόμη και σήμερα τρόμο στις ΗΠΑ. Κατά συρροή δολοφόνος. Βίαζε, δολοφονούσε, διαμέλιζε και κανιβάλιζε τα θύματα του. Δολοφόνησε περισσότερα από 17 αγόρια από το 1978 μέχρι το 1991.

Charles Manson

moromanson manson_0

Γεννήθηκε το 1934. Το όνομα του έχει ταυτιστεί με δολοφονίες. Είχε προσηλυτίσει «πιστούς» που δολοφονούσαν οικογένειες στο όνομα του. Ανάμεσα στα θύματα του και η ηθοποιός Sharon Tate. Έδρασε τη δεκαετία του 60 και του 70.

daiymail/pontiki
Ακολουθήστε μας στο facebook: