Αν έχετε κάποιο από αυτά τα 10 συμπτώματα, αμέσως Αποτοξίνωση!

31 Δεκεμβρίου, 2014 6:55 ΜΜ
More videos

Αν κάποιος θέλει να το θέσει εντελώς απλά, η αποτοξίνωση είναι μιας μορφής καθαρισμός του αίματος , γι “αυτό είναι απαραίτητο να κάνετε αποτοξίνωση με φυσικές μεθόδους, ώστε το συκώτι σας να μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

Το ήπαρ ή συκώτι είναι ένα ζωτικό όργανο που διαθέτουν τα σπονδυλωτά, καθώς και κάποια άλλα ζώα. Έχει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών στο οποίο περιλαμβάνεται η αποτοξίνωση, η σύνθεση πρωτεϊνών και η παραγωγή βιοχημικών ουσιών απαραίτητων για την πέψη των τροφών.

Το ήπαρ είναι απαραίτητο για τη ζωή. Επί του παρόντος δεν έχει ανευρεθεί τρόπος αντιστάθμισης των λειτουργιών του, σε περίπτωση πλήρους απουσίας του σε βάθος χρόνου, παρόλο που η αιμοκάθαρση ήπατος μπορεί να συνεισφέρει για ένα μικρό διάστημα.

Το σώμα μας μας προειδοποιεί πάντοτε όταν υπάρχουν τοξίνες σε αυτό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναγνωρίσει αυτά τα σημάδια και να κάνετε κάτι γι “αυτό.

Η Ανθυγιεινή διατροφή, το κάπνισμα , το αλκοόλ και το άγχος συμβάλλουν στην υπερφόρτωση ήπατος.

Αυτό το όργανο έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει μέρος των τοξινών σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, αυτές οι τοξίνες αργότερα μπορεί να προκαλέσουν ορισμένες διαταραχές στον οργανισμό που σπάνια σχετίζονται με το ήπαρ.

Αν έχετε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα, αμέσως αποτοξίνωση:

Πόνος κάτω από την ωμοπλάτη, Πόνος στο στομάχι και crams μετά την κατανάλωση λιπαρών τροφών, Πόνος πάνω από τα μάτια, Συχνά ασθένεια του στομάχου,Η χρόνια κόπωση, Αιμορροΐδες ή κιρσούς, Πικρή γεύση στο στόμα σας μετά από ένα γεύμα, Πόνος στη Χολή

Ακολουθήστε μας στο facebook: