Αν δείτε ποτέ κάτι σαν αυτό, αρχίστε να τρέχετε προς την αντίθετη κατεύθυνση!

Δεκέμβριος 6, 2014 5:23 ΜΜ
More videos

Η τρομερή δύναμη της φύσης μπορεί να είναι συντριπτική μερικές φορές. Μας εκπλήσσει ακόμα και όταν κάτι το θεωρούμε δεδομένο.

Όταν περιμένετε μια καταιγίδα εκεί που δεν το καταλαβαίνεις  μπορεί να μετατραπεί σε κάτι ακόμα πιο σοβαρό.

Μια ομίχλη έκανε την εμφάνιση της σε ένα δάσος της Ουγγαρίας. Αυτό που αρχικά φαινόταν σαν μια κανονική ομίχλη αποδείχτηκε πως είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ομίχλη που ξάφνιασε ακόμα και την Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Όταν η ομίχλη έφτασε στο δάσος η θερμοκρασία  άρχισε να πέφτει ραγδαία. Η ομίχλη πάγωσε ότι βρήκε μπροστά της. Δέντρα ακόμα και ζώα. Είναι ένα σπάνιο και επικίνδυνο φαινόμενο σύμφωνα με πληροφορίες.

Αν δείτε ποτέ κάτι σαν αυτό, αρχίστε να τρέχετε προς την αντίθετη κατεύθυνση! 3Αν δείτε ποτέ κάτι σαν αυτό, αρχίστε να τρέχετε προς την αντίθετη κατεύθυνση! 2Αν δείτε ποτέ κάτι σαν αυτό, αρχίστε να τρέχετε προς την αντίθετη κατεύθυνση! 6Αν δείτε ποτέ κάτι σαν αυτό, αρχίστε να τρέχετε προς την αντίθετη κατεύθυνση! 4 Αν δείτε ποτέ κάτι σαν αυτό, αρχίστε να τρέχετε προς την αντίθετη κατεύθυνση! 5Αν δείτε ποτέ κάτι σαν αυτό, αρχίστε να τρέχετε προς την αντίθετη κατεύθυνση! 7Πηγή: apisteuta.com

Ακολουθήστε μας στο facebook: