Άκουσε περαστικούς να κατηγορούν το σπίτι ενός ηλικιωμένου. Δείτε τι έκανε για να τον βοηθήσει!

12 Αυγούστου, 2015 6:29 ΜΜ
More videos

Όταν ο επιθεωρητής Josh Cyganik των σιδηροδρομικών γραμμών της Union Pacific άκουσε κάποια παιδιά από την περιοχή να κάνουν αγενή σχόλια για το σπίτι του 75χρονου Leonard Bullock αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει κάτι.

Στις 15 Ιουλίου δημοσίευσε αυτό το μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook: «Προς τους φίλους μου. Πριν μερικές εβδομάδες ήμουν στη δουλειά και άκουσα δυο νεαρά αγόρια την ώρα που περπατούσαν προς το σπίτι ενός άνδρα να μιλούν αρκετά δυνατά ώστε να τους ακούσω και εγώ λέγοντας πως: Αυτό το μίζερο σπίτι πρέπει απλά να το κάψουνε.. Κοίταξα τον ηλικιωμένο άνδρα που καθόταν στη βεράντα με το κεφάλι κατεβασμένο και με έκανε να σκεφτώ. Ρώτησα στο μαγαζί του Brian αν ήταν πρόθυμος να δωρίσει μπογιά ώστε να βάψω το σπίτι του άνδρα για να το κάνω να μοιάζει καλύτερο και συμφώνησε. Οπότε σας ρωτάω αν θέλει κανείς να βοηθήσει αυτό το Σάββατο προσφέροντας εθελοντικά τον χρόνο του για να βάψουμε το σπίτι του κυρίου. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη.»

house-makeover-paint-josh-cyganik-8

Η ανταπόκριση ήταν εκπληκτική. «Σταμάτησα να τους μετράω όταν φτάσαμε στους 95 εθελοντές και όλοι έδειχναν ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Ήρθαν άνθρωποι από το Τέξας, την Καλιφόρνια και την Ουάσινγκτον.»

Η απάντηση του στη Daily Mail για όσα λέγονται για τον ίδιο ήταν: «Σύμφωνα με τα ΜΜΕ είμαι ήρωας. Δεν είμαι ήρωας, απλά έτυχε να ακούσω κάτι που με ενόχλησε.»

Ο Cyganik άκουσε δυο νεαρούς να σχολιάζουν άσχημα το σπίτι ενός 75χρονου άνδρα.

house-makeover-paint-josh-cyganik-11

Δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook ώστε να βρει ανθρώπους να το φτιάξουν και να το βάψουν. Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

house-makeover-paint-josh-cyganik-7

Ήρθαν άνθρωποι από το Τέξας, την Καλιφόρνια και την Ουάσινγκτον.

«Σταμάτησα να τους μετράω όταν φτάσαμε στους 95 εθελοντές και όλοι έδειχναν ενθουσιασμένοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν.»

house-makeover-paint-josh-cyganik-5

«Μεγάλωσα με σεβασμό προς τους μεγαλύτερους ανθρώπους και με τη σκέψη να βοηθάω όσους δεν έχουν πολλά.» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα

house-makeover-paint-josh-cyganik-4

Ακολουθήστε μας στο facebook: