Αυτό το 5χρονο κορίτσι ασκεί μια ξεχωριστή δύναμη πάνω στα ζώα

24 Αυγούστου, 2015 6:04 ΜΜ
More videos

Κατά καιρούς ερχόμαστε μπροστά σε βίντεο που είναι τόσο παράξενα, που πρέπει οπωσδήποτε να τα μοιραστούμε μαζί σας! Το βίντεο παρακάτω είναι ένα τέλειο παράδειγμα μιας τέτοιας εκπληκτικής περίπτωσης και πριν καν τελειώσει σας εγγυόμαστε πως θα κολλήσετε όχι μόνο με αυτό που κάνει το μικρό κορίτσι, αλλά και με τον τρόπο που το κάνει!

Ξεκινάει το βίντεο και μοιάζει με ένα χαζό τηλεπαιχνίδι και παρόλο που δεν έχουμε ιδέα τι λένε οι κριτές και το μικρό κορίτσι, όλοι μπορούμε να μπούμε στο νόημα. Αυτό το πανέμορφο κοριτσάκι φαίνεται πως έχει έναν ξεχωριστό τρόπο με τα ζώα.

Χρησιμοποιεί τις «μαγικές δυνάμεις» της για να κάνει τα ζώα να κοιμηθούν. Ξεκινάει την παρουσίαση της με ένα κάτασπρο χνουδωτό κουτάβι και συνεχίζει με ένα ιγκουάνα, έναν βάτραχο, μια κότα και τελειώνει με ένα λαγουδάκι.

Παρόλο που αρκετά από αυτά ξυπνάνε, καταφέρνει να υπνωτίσει και τα πέντε ζώα. Είναι παράξενο και οι απορίες μας είναι πολλές. Μήπως αυτό το κορίτσι έχει πραγματικά ξεχωριστές δυνάμεις; Εσείς τι πιστεύετε; Περιμένουμε τα σχόλια σας!

Al filo de lo Imposible – Gente común que logra cosas extraordinarias: La niña china puede hipnotizar a los animales

Posted by CCTV on Thursday, August 6, 2015

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: