Αυτό είναι το “έξυπνο” μπλουζάκι Polo της Ralph Lauren!

27 Αυγούστου, 2014 4:11 ΜΜ
More videos

Διαθέτει βιομετρικούς σένσορες καταγραφής βασικών σωματικών λειτουργιών

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα των New York Times, η Ralph Lauren γίνεται η πρώτη mainstream εταιρεία ρούχων που υιοθετεί την τεχνολογία που μετατρέπει τα ενδύματα σε “έξυπνες συσκευές” και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να τη δοκιμάσει στο εμβληματικό της Polo Shirt, που φορούν οι τενίστες στο τουρνουά U.S. Open.

Τα νέα “έξυπνα” μπλουζάκια Polo της Ralph Lauren, με την ονομασία “Polo Tech”, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την καναδική εταιρεία Omsignal, διαθέτουν ειδική σύνθεση από μικρο-ίνες που φιλοξενεί πολλαπλούς αισθητήρες οι οποίοι καταγράφουν τους καρδιακούς παλμούς, τις κινήσεις και τα επίπεδα στρές του αθλητή.

Το έξυπνο Polo συνδέεται με υπολογιστή ή smartphone για αρχειοθέτηση των data και ακόμη περισσότερες λειτουργίες. Ο πρώτος αθλητής του τένις που δοκίμασε το Polo Tech, σύμφωνα με το engadget, είναι ο Marcos Giron.

Αυτό είναι το "έξυπνο" μπλουζάκι Polo της Ralph Lauren! 1

Ο γιός του Ralph Lauren και υπεύθυνος διαφήμισης και μάρκετινγκ της εταιρείας, David, που προϊδέασε για διεύρυνση χρήσης της τεχνολογίας και σε καθημερινά ρούχα, στο άμεσο μέλλον, δήλωσε “θέλουμε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο της τεχνολογίας κάνοντάς την προσιτή στην καθημερινότητά μας με στιλ και άνεση” και τόνισε “δεν χρειάζεται να προσαρμόσεις στον καρπό ή στο κεφάλι σου κάποιο gadget. Απλά φοράς ένα μπλουζάκι”. 

Ακολουθήστε μας στο facebook: