Αυτή είναι η Aston Martin DB10, θα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του James Bond!

Δεκέμβριος 5, 2014 2:32 ΜΜ
More videos

Η Aston Martin, στο περιθώριο της ανακοίνωσης της 24ης ταινίας του James Bond, στα Pinewood Studios στο Λονδίνο, παρουσίασε την DB10, που υιοθετεί έναν εξελικτικό σχεδιασμό ο οποίος θα περάσει και στα μελλοντικά μοντέλα παραγωγής της Aston.

Aston Martin DB10 (2)

Το αυτοκίνητο θα το οδηγεί ο James Bond στη νέα του ταινία η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου του 2015, έχοντας ως τίτλο τη λέξη SPECTRE (SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion), την πλασματική παγκόσμια τρομοκρατική οργάνωση που εμφανίζεται στα μυθιστορήματα του Ίαν Φλέμινγκ.

Aston Martin DB10 (3)

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αύριο και αυτά θα λάβουν χώρα σε αρκετά μέρη του κόσμου όπως σε Pinewood, στη Πόλη του Μεξικό, Ρώμη -εκεί όπου ο Bond θα οδηγεί ένα Fiat 500-, Tangier & Erfoud (Μαρόκο) αλλά και στην Αυστρία στη λίμνη Altaussee και στις πόλεις Sölden και, Obertilliach.

Σκηνοθέτης θα είναι ο Sam Mendes, ενώ τον ρόλο του James Bond θα τον υποδυθεί για ακόμη μια φορά ο Daniel Craig. Στο καστ των ηθοποιών βρίσκονται επίσης οι Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnea, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista και Andrew Scott.

Ακολουθήστε μας στο facebook: