Αυτή είναι η απίστευτη Jaguar που θα οδηγεί ο κακός στη νέα ταινία του James Bond!

20 Δεκεμβρίου, 2014 10:52 ΜΜ
More videos

Η νέα ταινία του θρυλικού πράκτορα 007, η Spectre, θα είναι στις αίθουσες σε περίπου 10 μήνες και ήδη γίνονται γνωστές κάποιες από τις λεπτομέρειές της.

Όπως ότι ο κακός αντίπαλος του James θα οδηγεί την πιο εντυπωσιακή Jaguar των τελευταίων δεκαετιών, τη C-X15, που η βρετανική εταιρεία είχε παρουσιάσει ως πρωτότυπο στην έκθεση στο Παρίσι το 2010. Με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες και δύο τουρμπίνες για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος και 800 άλογα.

Για την ταινία βέβαια θα είναι ελαφρώς πιο προσγειωμένη, μιας και θα κινείται από έναν V8 5.000 κυβικών και ίσως η παρουσία της εκεί να αποτελέσει το έναυσμα για την υλοποίηση μιας παραγωγής της ύψους 250 μονάδων. Η οποία δεν υλοποιήθηκε το 2013, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Πάντως το νέο σλόγκαν της Jaguar είναι το «it’s good to be bad» (είναι ωραίο να είσαι κακός, υπονοώντας προφανώς την επιθετική εμφάνιση και τις επιδόσεις των νέων της μοντέλων) οπότε η C-X15 στα χέρια του «κακού» στη νέα ταινία του James Bond δείχνει απόλυτα ταιριαστή με αυτό.

jaguar-c-x75-1 jaguar-c-x75-bond aston-martin-db10-james-bond jaguar-c-x75 jaguar-c-x75-2

Πηγές: Business Insider, iefimerida, imdb

Ακολουθήστε μας στο facebook: