Αυτά τα νεογέννητα πάντα στα καλαθάκια τους είναι εδώ για να σας κάνουν να χαμογελάσετε

25 Αυγούστου, 2015 9:27 ΜΜ
More videos

Ποιος δεν αγαπά τα υπό εξαφάνιση μικρά, ασπρόμαυρα πάντα; Σίγουρα οι περισσότεροι άνθρωποι τα βρίσκουν αξιολάτρευτα.

Δέκα μωρά-πάντα γεννήθηκαν στο κέντρο αναπαραγωγής «Ya’an Bifengxia Giant Panda» και την προηγούμενη Παρασκευή έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο κοινό. Η ηλικία τους διαφέρει από δυο εβδομάδες σε περίπου 2 μήνες αλλά παραμένουν αξιολάτρευτα και γλυκά. Ο αναπληρωτής υπουργός  διαχείρισης ζώων Luo Bo, ανέφερε στο Κέντρο Διατήρησης και Έρευνας ζώων της Κίνας πως υπήρξε μια υγιής έκρηξη γεννών πάντα και ιδιαίτερα τα δίδυμα διπλασιάστηκαν από άλλες χρονιές.

Τα γιγάντια πάντα μπορούν να αναπαραχθούν μόνο 2-3 φορές τον χρόνο και γεννούν 1 μικρό κάθε 2 χρόνια. Σημαντικό είναι πως περίπου 75% των πάντα αυτού του είδους ζουν στην επαρχεία Sichuan. Η Βάση Ερευνών Chengdu, είναι μια από τις κύριες και εξαιρετικά καλά προστατευόμενες περιοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Δείτε τις φωτογραφίες με τα πολύ γλυκά πάντα που δεν περνούν απαρατήρητα.

baby-panda-basket-yaan-debut-appearance-china-4 ębaby-panda-basket-yaan-debut-appearance-china-31 ębaby-panda-basket-yaan-debut-appearance-china-32 baby-panda-basket-yaan-debut-appearance-china-18 baby-panda-basket-yaan-debut-appearance-china-6 baby-panda-basket-yaan-debut-appearance-china-13 baby-panda-basket-yaan-debut-appearance-china-3 baby-panda-basket-yaan-debut-appearance-china-14 baby-panda-basket-yaan-debut-appearance-china-8 baby-panda-basket-yaan-debut-appearance-china-27 baby-panda-basket-yaan-debut-appearance-china-11 baby-panda-basket-yaan-debut-appearance-china-28 baby-panda-basket-yaan-debut-appearance-china-16 baby-panda-basket-yaan-debut-appearance-china-19

Ακολουθήστε μας στο facebook: