Άφησε τη σύζυγό του για μια νεότερη γυναίκα. Αυτή όμως πήρε την εκδίκηση που ήθελε…

Αύγουστος 20, 2015 11:32 ΜΜ
More videos

Δεν είναι μυστικό πως ξεχειλίζουμε από ικανοποίηση κάθε φορά που παίρνουμε εκδίκηση για όσους μας έχουν αδικήσει στο παρελθόν.

Και φυσικά αναφερόμαστε σε ερωτικές περιπτώσεις, όπου υπάρχουν κρυφοί εραστές, παράνομες σχέσεις ή ακόμη και κακομεταχείριση συζύγων. Στην περίοδο της προδοσίας και του πόνου, τείνουμε να ξεστομίζουμε διάφορα άσχημα πράγματα και να ψάχνουμε τρόπους για να ανταποδώσουμε τον πόνο που μας προκάλεσαν.

Ορισμένες φορές όμως, οι άνθρωποι που μας έφεραν σε αυτό το σημείο αξίζουν πραγματικά να υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους. Μπορεί να έχουν πει ψέματα ή να απάτησαν ή τέλος πάντων να έχουν κάνει κάτι τόσο κακό που να χρειάζεται μια δραστική απάντηση.

Θα διαβάσετε παρακάτω την ιστορία μιας εξαιρετικά έξυπνης γυναίκας. Μόλις έμαθε πως ο σύζυγός της αποφάσισε να είναι μαζί με την πολύ νέα γραμματέα του και της ζήτησε διαζύγιο, το παιχνίδι για αυτήν άρχισε…

6183733_163f1c5150_o-600x450

Μετά από 37 χρόνια γάμου, o Jake παράτησε τη σύζυγό του για την πολύ νέα γραμματέα του.

dinner-table-444434_640-600x399

Η νέα σύντροφός του, απαίτησε να ζήσουν στο πολυτελές σπίτι του Jake και της Edith. Μιας και ο δικηγόρος του Jake ήταν καλύτερος, το αίτημά του επικράτησε.

Έδωσε στην Edith, την πρώην γυναίκα του πλέον, μόλις τρεις ημέρες για να φύγει από το σπίτι. Αυτή πέρασε την πρώτη ημέρα πακετάροντας τα πράγματά της σε κούτες, κιβώτια και βαλίτσες.
Την δεύτερη ημέρα, προσέλαβε μεταφορείς για να έρθουν και να πάρουν τα πράγματά της.

Την τρίτη ημέρα, κάθισε για τελευταία φορά στην όμορφη τραπεζαρία της υπό το φως των κεριών, έβαλε απαλή μουσική να παίζει και γιόρτασε με ένα κιλό γαρίδες, ένα βάζο χαβιάρι και ένα μπουκάλι Σαρντονέ.

Όταν τελείωσε το φαγητό της, πήγε σε κάθε ένα δωμάτιο ξεχωριστά και έβαλε τις μισοφαγωμένες γαρίδες τις οποίες είχε βουτήξει στο χαβιάρι στην κοιλότητα όλων των κουρτινόξυλων. Έπειτα καθάρισε την κουζίνα και έφυγε.

16323-an-african-american-woman-cleaning-a-window-pv-600x400

Όταν ο Jake επέστρεψε με τη νέα σύντροφό του, όλα ήταν τέλεια τις πρώτες ημέρες.

Όσο οι μέρες περνούσαν, το σπίτι άρχισε να μυρίζει. Προσπάθησαν να καθαρίσουν, να σφουγγαρίσουν και να αερίσουν το σπίτι. Έλεγξαν το χώρο για νεκρά τρωκτικά και καθάρισαν τα χαλιά. Αρωματικά χώρου τοποθετήθηκαν παντού. Εξολοθρευτές κλήθηκαν για να αφαιρέσουν τις φιάλες αερίου. Στην διάρκεια αυτής της περιόδου το ζευγάρι έπρεπε να φύγει από το σπίτι για μερικές ημέρες. Στο τέλος, αναγκάστηκαν να αντικαταστήσουν ακόμη και τον πανάκριβο μάλλινο τάπητα. Τίποτα δεν δούλεψε.

17233058042_e2d62cb965_o-600x478

Οι φίλοι τους σταμάτησαν να τους επισκέπτονται. Οι επισκευαστές αρνούνταν να δουλέψουν στο σπίτι τους. Ακόμη και η οικιακή βοηθός παραιτήθηκε.

Τελικά, μη μπορώντας να αντέξουν τη δυσωδία, αποφάσισαν να μετακομίσουν.

Ένα μήνα αργότερα, δεν μπόρεσαν να βρουν αγοραστή για το σπίτι τους, το οποίο πλέον βρωμούσε σε απίστευτο βαθμό.

Screen-Shot-2015-08-18-at-3.11.59-PM

Η φήμη για το σπίτι διαδόθηκε και ακόμη και οι τοπικοί μεσίτες δεν απαντούσαν στις κλήσεις τους. Εν τέλει , αναγκάστηκαν να δανειστούν ένα τεράστιο πόσο χρημάτων από την τράπεζα για να αγοράσουν ένα νέο σπίτι.

Η πρώην γυναίκα κάλεσε τον άνδρα και τον ρώτησε πως πηγαίνουν τα πράγματα. Αυτός της είπε για την κατάσταση σήψης στην οποία βρισκόταν το σπίτι. Αυτή τον άκουσε πολύ ευγενικά και του είπε πως της λείπει απίστευτα το παλιό της σπίτι. Του είπε ακόμη πως θα δεχόταν να μειώσει τον διακανονισμό του διαζυγίου αν αυτός της επέστρεφε το σπίτι.  

3446221502_02404e53b3_o-600x459

Γνωρίζοντας πως η πρώην γυναίκα του δεν είχε ιδέα για το πόσο άσχημα μύριζε το σπίτι, συμφώνησε σε μια τιμή που ήταν περίπου στο 10% της αξίας του σπιτιού, με τον όρο να υπογράψει τα χαρτιά εκείνη τη μέρα. Αυτή συμφώνησε και μέσα στην επόμενη ώρα ο δικηγόρος του της έστειλε τα χαρτιά.

Μια εβδομάδα αργότερα, ο άνδρας και η σύντροφος του στέκονταν χαμογελαστοί καθώς παρακολουθούσαν τη μεταφορική εταιρεία να μεταφέρει τα πάντα στο νέο τους σπίτι.

11415768965_bd233dbb3f

Πήραν ακόμη και τα κουρτινόξυλα…

Ακολουθήστε μας στο facebook: