9 πράγματα στην ντουλάπα των ανδρών που τρελαίνουν τις γυναίκες

7 Οκτωβρίου, 2016 1:06 ΜΜ
More videos

Όταν το στιλ μιλά από μόνο του, δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Αυτό ισχύει και για τους πραγματικούς άνδρες. Ένας όμορφος συνοδός που  ντύνετε σωστά μπορεί να κερδίσει την καρδιά κάθε γυναίκας.

Σήμερα, θα αναφέρουμε μερικά από τα στοιχεία που έχουν οι άνδρες στην ντουλάπα τους και θα άρεσαν σε όλες τις γυναίκες.

Ένα καλό ζευγάρι παπούτσια1

© thehunt   © diaox2

Ένα καλό ζευγάρι παπούτσια είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία κάθε ντυσίματος και μπορεί να πει πολλά για ένα πρόσωπο. Κάθε κορίτσι ξέρει ότι τα παπούτσια θα πρέπει να είναι καθαρά και να ταιριάζουν με την απόχρωση του παντελονιού ή να είναι πιο σκούρα. Αυτός είναι ο λόγος που οι κυρίες συχνά δίνουν προσοχή σε αυτό το στοιχείο της ντουλάπας ενός άνδρα.

Μπλουζάκι τύπου henley
2

© metrouk2   © pbs.twimg

Ένα Henley είναι κλασσικό και δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Είναι ένα αγαπημένο κομμάτι των σταρ του Χόλυγουντ και πολλών διάσημων αθλητών. Οι περισσότερες γυναίκες τρελαίνονται για μπλουζάκια ανοιχτά και χωρίς γιακά.

Λευκό πουκάμισο/μπλουζάκι και τζιν3

© lookastic   © shopify

Το τζιν και ένα λευκό πουκάμισο είναι ένας συνδυασμός που κανείς δεν μπορεί να επιλέξει λάθος. Αυτό το στυλ κάνει τους άνδρες να φαίνονται πιο γενναίοι και πιο ελκυστικοί.

Πουλόβερ με V-λαιμό4

© iamgalla   © alicdn

Οι γυναίκες αγαπούν τα πουλόβερ με λαιμό V στα αγόρια. Όταν ένα τέτοιο κομμάτι φοριέται από έναν άνδρα, δίνει την εντύπωση ενός ανθρώπου που συμπεριφέρεται καλά και ξέρει να φροντίσει τον εαυτό του.

Διπλωμένα μανίκια και λεπτή γραβάτα5

© cafemod   © egloos

Αυτή η εμφάνιση είναι ο τέλειος συνδυασμός της προχειρότητας και της κομψότητας. Τα διπλωμένα μανίκια και η λεπτή γραβάτα δείχνουν ένα στιλ «εκτός υπηρεσίας» που φαίνεται να λέει: «Είμαι πολυάσχολος άνθρωπος, αλλά η δουλειά δεν είναι το μόνο πάθος που με οδηγεί.»

Ένα κοστούμι που ταιριάζει στο σώμα του6

© yoka   © blogeva

Ένα προσαρμοσμένο κοστούμι είναι κλασικό και ποτέ δεν θα βγει από τη μόδα. Με τη σωστή εφαρμογή δίνει λάμψη και ταιριάζει σε όλους. Σίγουρα, ένας άνδρας που φοράει ένα απόλυτα προσαρμοσμένο κοστούμι είναι ένα ζωντανό όνειρο για κάθε γυναίκα.

Καλαίσθητα αξεσουάρ7

© alexanderliang   © hellow

Οι δερμάτινες ζώνες ή οι ποικίλες παραλλαγές τους βρίσκονται στην κορυφή της δημοτικότητας αυτή τη σεζόν. Μπορούν να δώσουν στην εμφάνιση ενός ανθρώπου λίγο πιο ρομαντικό στιλ. Αυτό είναι που τα κορίτσια βρίσκουν πραγματικά σέξι.

Καπέλα8

© pinimg   © blogspot

Όταν πρόκειται για αξεσουάρ, το σωστό καπέλο μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά την εμφάνιση κάθε ανθρώπου και να τον ξεχωρίσει από το πλήθος. Έτσι, επιλέξτε το κατάλληλο καπέλο και ετοιμαστείτε να γίνεται το κέντρο της προσοχής των κοριτσιών.

Φροντισμένη και κομψή εμφάνιση9

© hendricksbarbershop

Ένας άνθρωπος μπορεί να φορέσει μοντέρνα ρούχα ή αξεσουάρ, αλλά μόνο αν ο ίδιος φαίνεται φροντισμένος και καθαρός θα κάνει καλή εντύπωση. Μια καθαρή, φροντισμένη εμφάνιση είναι πάντα μια καλή ένδειξη. Πρέπει ένας άνδρας να δώσει προσοχή αν θέλει οι γυναίκες να τον συμπαθούν.

Ακολουθήστε μας στο facebook: