8χρονος έβγαλε πάνω από 1 εκατομύριο ευρώ ανεβάζοντας βίντεο στο Youtube!

Σεπτέμβριος 18, 2014 11:36 ΠΜ
More videos

O Έβαν είναι οκτώ χρονών. Ναι, αλλά δεν είναι σαν τα άλλα οκτάχρονα που ασχολούνται μόνο με το παιχνίδι, άντε, στην καλύτερη των περιπτώσεων, και με τα μαθήματά τους. Αυτός είναι ήδη εκατομμυριούχος!

Ο Έβαν είναι πίσω από το κανάλι EvanTubeHD στο Youtube στο οποίο ο πιτσιρικάς -με γκεστ σταρ την αδερφή του- κριτικάρει τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Από απλά παιχνίδια μέχρι τα κλασικά video games. Αυτή τη στιγμή, βάσει των θεατών του, και των διαφημίσεων που τον ακολουθούν, ο Έβαν, έχει βγάλει περίπου 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

Όλο αυτό ξεκίνησε σαν μια πλάκα ανάμεσα στον Έβαν και τον πατέρα του. Όπως είπε ο πατέρας του μικρού στο Newsweek, «τώρα πλέον όλα τα χρήματα πηγαίνουν στην τράπεζα και ανήκουν στα παιδιά μου για το μέλλον τους».

Αυτή τη στιγμή τα βίντεο του Έβαν συλλέγουν τη μία διαφήμιση μετά την άλλη. Υποστηρίζεται -και λόγω ηλικίας- από μια εξειδικευμένη ομάδα που κλείνει συμβόλαια με εταιρείες και διαφημιστές, στοχεύοντας πάντα στο μέγιστο κέρδος.

Τα, δε, βίντεό του φημίζονται για την πρωτοτυπία τους και για τον τρόπο που κριτικάρει τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών. Για να πάρετε ένα δείγμα της επιρροής που έχει ο Έβαν στους συνομηλίκους του, αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο που ακολουθεί έχει μέχρι τώρα 50 εκατομμύρια viewers και ανεβαίνει…

Ακολουθήστε μας στο facebook: