8 χαρακτηριστικά που αν έχει μία κοπέλα, πρέπει να την κρατήσεις δίπλα σου για πάντα

29 Αυγούστου, 2015 1:41 ΠΜ
More videos

Υπάρχει εκείνη η μία και μοναδική (σε ελάχιστες περιπτώσεις είναι …δύο) φορά, όπου βρίσκουμε μπροστά μας τη γυναίκα των ονείρων μας. Μια γυναίκα η οποία είναι σε θέση να μας συμπληρώσει σαν χαρακτήρες, να μας κάνει καλύτερους κι από τη μία στιγμή στην άλλη, να δώσει νόημα κι αξία στη ζωή μας.

Το πρόβλημα με εμάς τους άντρες, είναι ότι το «ραντάρ» μας, σπανίως λειτουργεί σωστά. Συνηθίζουμε να μην αντιλαμβανόμαστε αυτή τη γυναίκα και την πραγματική της αξίας μέχρι που εξαφανίζεται από την καθημερινότητά μας. Μονάχα τότε εκτιμούμε αυτό που είχαμε…

Στόχος του συγκεκριμένου άρθρου, είναι να τονίσει μερικά βασικά χαρακτηριστικά, που όταν έχει μια γυναίκα, κατά 99.9% είναι αυτή που θα έπρεπε να περάσεις όλη σου τη ζωή μαζί της. Για αυτό, άνοιξε τα μάτια και τ’ αυτιά σου και πρόσεξε καλά. Μία λάθος κίνηση και θα χτυπάς το κεφάλι σου για πάντα…

1. Είναι πιο έξυπνη από εσένα

Ναι, μπορεί να φαίνεται κουτό, αυτή είναι όμως η αλήθεια. Κι όταν αναφέρομαι σε εξυπνάδα, δεν εννοώ μαθηματικές ικανότητες ή επιχειρηματικές δεξιότητες. Εστιάζω περισσότερο στο …πανεπιστήμιο της ζωής. Εκεί όπου οι γυναίκες, εκ φύσεως έχουν ταλέντο. «Μπαίνουν» πιο νωρίς από εμάς και το «τελειώνουν» σαφώς ευκολότερα.

2. Είναι …όμορφη

200

Γιατί οι τελίτσες; Πολύ απλά επειδή η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενική. Ο καθένας, θεωρεί όμορφα εντελώς διαφορετικά πράγματα. Άλλος μπορεί να ψάχνει μια δεύτερη Δούκισσα Νομικού, άλλος αναζητά την πρόστυχη παρουσία στο κρεβάτι και υπάρχουν κι αυτοί που τρελαίνονται με τις φόρμες και τα φούτερ. Σε κάθε περίπτωση όμως, η γυναίκα που στα μάτια σου είναι η πιο όμορφη του κόσμου, σίγουρα κερδίζει πολλούς πόντους στην αναζήτηση της ιδανικής.

3. Εκπέμπει θηλυκότητα

Μία γυναίκα, δεν αρκεί να είναι όμορφη. Πρέπει να είναι και γυναίκα. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ. Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι μία δυναμική κοπέλα, με τύπο και ισχυρό χαρακτήρα βγαίνει εκτός λίστας. Ίσα ίσα, που αν τα παραπάνω χαρακτηριστικά συνδυάζονται με την θηλυκή τους προσέγγιση, δημιουργούν το πλέον κατάλληλο «πακέτο»

4. Ξέρει να δείχνει ότι σ’ αγαπάει

Τι κι αν σου λέει ότι σ’ αγαπάει και σε λατρεύει κάθε μέρα, αν δεν είναι ικανή να στο δείξει με πράξεις, να σε κάνει να το νιώσεις και να το αποδεχτείς πλήρως, τότε τα λόγια πάνε στο βρόντο. Πότε μην υποτιμήσεις μία κοπέλα η οποία ήξερε ακριβώς πως να σε πείσει για αυτά που σου λέει…

5. Είναι πρόθυμη να συμβιβαστεί

Χωρίς βέβαια, να δίνει την εντύπωση του κορόιδου. Οι άντρες, θέλουμε να συναντήσουμε εμπόδια μπροστά μας. Διότι, μονάχα έτσι αντιμετωπίζουμε τη διαδρομή σαν κάτι που αξίζει. Αυτό όμως, δε σημαίνει ότι το «όχι» είναι φαντασίωσή μας να τ’ ακούμε συνέχεια και παντού. Ο συμβιβασμός αποδεικνύει τη διάθεση της κοπέλας να μας αποδεχτεί με τα ελαττώματά και τις αρνητικές μας πτυχές. Κι αυτό, πάντα έχει τη σημασία του.

6. Όταν σου επισημαίνει τα λάθη σου, χαμογελάς

Κάθε άνθρωπος σε τούτο τον κόσμο κάνει λάθη. Ένας απ’ αυτούς, είσαι κι εσύ. Όταν όμως, έχεις δίπλα σου μία γυναίκα η οποία επισημαίνει τα κακώς κείμενα και παρόλα αυτά σε κυριεύει μία αγαλίαση και ανάγκη να χαμογελάσεις τότε …ναι ρε γαμώτο, είσαι ο τυχερός της παρέας!

7. Είναι παθιασμένη

Είναι παθιασμένη με τις σπουδές της, είναι παθιασμένη με τη δουλειά της, είναι παθιασμένη με τα χόμπι της μα πάνω απ’ όλα είναι το ίδιο παθιασμένη μαζί σου, όπως ήταν και την πρώτη σας φορά. Μη σκεφτείς καν να την αφήσεις να φύγει. Η κοπέλα είναι θησαυρός που απλά έπεσε στα χέρια σου. Θα τολμούσες να …τον επιστρέψεις;

8. Ταιριάζετε!

Κλείνοντας, θα δώσω «χρώμα» σε όλα τα παραπάνω. Γιατί τίποτα από όλα αυτά, δε θα είχε σημασία αν εσένα και την κοπέλα σου, δε σας ένωνε μια …χημεία. Μία έλξη που κανείς δε μπορεί να εξηγήσει.

200

Μία έλξη που φαίνεται στο χαμόγελο και τα μάτια σας, που διαπιστώνουν οι γύρω σας όταν σας ρωτούν αν είστε μαζί χρόνια κι εσείς έχετε κλείσει μόλις μερικούς μήνες. Μία έλξη, που παραμένει άθικτη είτε διαβάζετε είτε τρώτε μαζί, είτε δουλεύετε είτε βλέπετε ταινία, είτε απολαμβάνετε παθιασμένο και άγριο σεξ είτε κάνετε έρωτα… Ε, για αυτήν την έλξη ζούμε όλοι!

του Νότη Κουτσούκου για το neopolis.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: