7 τρόποι για να αποφύγετε συνηθισμένες δυσάρεστες καταστάσεις

Αυγ 19, 2016 8:42 ΜΜ
More videos

Καμιά φορά ακόμα και η πιο μικρή ατυχία μπορεί να μας χαλάσει την διάθεση. Ίσως είναι το γεγονός, ότι δεν έχετε κανένα κέρμα πάνω σας και δεν μπορείτε να πάρετε καρότσι στο σούπερ μάρκετ, οπότε πρέπει να τα κρατήσετε όλα στα χέρια σας. Ή ίσως έχει παγώσει η κλειδαριά στην πόρτα του αυτοκινήτου σας και δεν ανοίγει. Όλοι αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα καθημερινά.

Δείτε παρακάτω 7 τρόπους για να αποφύγετε καθημερινές άβολες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Πως να πάρετε καρότσι στο σούπερ μάρκετ, αν δεν έχετε κέρματα πάνω σας.

1

© twitter.com

Η λύση είναι απλή: το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κλειδί με στρογγυλό κεφάλι. Βάλτε το στην εσοχή και το καρότσι θα ξεκλειδώσει.

Πως να ανοίξετε την πόρτα του αυτοκινήτου σας, αν έχετε ξεχάσει μέσα στα κλειδιά.

2

© wikihow.com

v

© wikihow.com

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο σε πιο παλιά αμάξια. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα κορδόνι. Δέστε έναν κόμπο, όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Τεντώστε το κορδόνι σε μια γωνία απέναντι από την γωνία της πόρτας του αυτοκινήτου. Στην συνέχεια, μετακινήστε το πάνω κάτω μέχρι να περάσει από την ρωγμή. Θα πρέπει να μπορείτε να συνδέσετε τον κόμπο με το κουμπί για το άνοιγμα της πόρτας. Μόλις γαντζωθεί, τραβήξτε τον μοχλό και ανοίξτε την πόρτα.

Πως να μπείτε στο αυτοκίνητό σας, αν η κλειδαριά έχει παγώσει.

3

© autoposobie.ru

Ζεστάνετε το κλειδί με έναν αναπτήρα και μετά βάλτε το στην κλειδαριά. Μπορεί να μην πετύχει με την πρώτη προσπάθεια, αλλά ξαναδοκιμάστε.

Πως να κάνετε το ασανσέρ να μην σταματάει σε κάθε όροφο.

4

© depositphotos.com

Για να πάρετε ένα ασανσέρ, χωρίς να σταματήσετε στους ενδιάμεσους ορόφους, κρατήστε πατημένο το κουμπί “κλειστές πόρτες”, μέχρι να κλείσουν. Μετά, πατήστε τον όροφο που θέλετε να πάτε, χωρίς να αφήσετε το πρώτο κουμπί.

Πως να ελέγξετε την ποιότητα της βενζίνης στο βενζινάδικο.

5

© vodi.su

Καλύψτε ένα λευκό χαρτί με μερικές σταγόνες βενζίνης και μετά φυσήξτε το για να στεγνώσει. Μόλις, στεγνώσει η βενζίνη θα πρέπει να έχει αφήσει μια ορατή κηλίδα πάνω στο χαρτί. Αν έχει αφήσει πολύχρωμες κηλίδες ή είναι κάπως λιπαρό, τότε δεν είναι καλής ποιότητας. Το κίτρινο χρώμα είναι σημάδι, ότι έχει αναμειχθεί με ντίζελ, ενώ ο σκούρος δακτύλιος υποδεικνύει την παρουσία μετάλλων και πίσσας.

Πως να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί, χωρίς τιρμπουσόν.

6

© telegraph.co.uk

Πρώτα, τυλίξτε την βάση του μπουκαλιού με μια πετσέτα ή βάλτε το μπουκάλι μέσα σε ένα παπούτσι, όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Στην συνέχεια, χτυπήστε το μπουκάλι πάνω στην σκληρή επιφάνεια, μέχρι ο φελλός να βγει ως την μέση έξω. Μετά, απλά αφαιρέστε το με τα χέρια σας.

Πως να αποφύγετε τους λεκέδες από κραγιόν.

7

© mschistota.ru

Πάρτε ένα χαρτομάντιλο και χωρίστε το στα επιμέρους στρώματα του.Πάρτε το πιο λεπτό στρώμα και βάλτε το στα χείλη σας. Τώρα, βάλτε λίγη πούδρα  στα χείλη σας, ενώ είναι ακόμα καλυμμένα με το χαρτομάντιλο. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακολουθήστε μας στο facebook: