6 κόλπα για δώσετε έμφαση στους γλουτούς σας.

17 Ιουλίου, 2016 3:58 ΜΜ
More videos

Κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον τύπο του σώματός της, θέλει να αλλάξει κάτι στην εμφάνισή της. Οι γυναίκες, που δεν έχουν από την φύση τους όσες καμπύλες θα ήθελαν δεν αποτελούν εξαίρεση. Σίγουρα, η σωστή εκγύμναση είναι πολύ σημαντική, αλλά τα σωστά ρούχα μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ σε αυτό.

Δείτε παρακάτω 6 κόλπα στο ντύσιμό σας, που θα σας βοηθήσουν να δώσετε έμφαση στους γλουτούς σας.

Τονίστε την μέση σας

1

© ivivva   © zefinka

Για να κάνετε τους γλουτούς σας να φαίνονται υπέροχοι, επιλέξτε ρούχα που τονίζουν την μέση σας. Όσο πιο μικρά φαίνονται, τόσο πιο ωραίοι θα δείχνουν οι γλουτοί σας. Αποφύγετε ρούχα, που κρύβουν την μέση σας.

Δώστε έμφαση στα πόδια

2

© the-streetstyle   © styleestate

Ένας από τους κυριότερους κανόνες της μόδας είναι, ότι αν θέλετε οι γλουτοί σας να φαίνονται μεγαλύτεροι, μην διστάσετε να δείξετε να πόδια σας.

Προτιμήστε πένσιλ φούστες και φούστες με τούλι.

3

© pinterest   © pinterest

Από τότε που ο Christian Dior δημιούργησε την πρώτη πένσιλ φούστα, έχει γίνει απαραίτητο κομμάτι για κάθε γυναίκεια γκαρνταρόμπα. Τονίζει όλα τα τέλεια σημεία του σώματος και κάνει τους γλουτούς να φαίνονται μεγαλύτεροι. Τα πλεονεκτήματα της φούστας με τούλι φαίνονται ακόμα και με γυμνό μάτι.

Κάντε τις οριζόντιες ρίγες τον καλύτερο φίλο σας

4

© nativefox   © lightinthebox

Οι φούστες και τα φορέματα με αντίθετες οριζόντιες ρίγες έχουν φτιαχτεί για να κάνουν το γυναικείο σώμα να φαίνεται πιο θηλυκό και κομψό. Αυτό το σχέδιο οπτικά αυξάνει την περίμετρο των γοφών, κάνοντας τους γοφούς να φαίνονται πιο στρογγυλεμένοι.

Κοντά μπλουζάκια με φούστες ή σορτσάκια

5

© pineappleme   © pinterest

Τα κοντά μπλουζάκια είναι τέλεια για να τονίσουν την μέση σας και τα τζιν σορτσάκια δίνουν ακριβώς στο σημείο που θέλετε. Επίσης, οι κοντές και χαλαρές φούστες, θα τραβήξουν τα βλέμματα, λόγω του μήκους και του σχήματός τους. Θα κάνουν τους γλουτούς σας να φαίνονται μεγαλύτεροι οπτικά.

Υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα

6

© imgrum   © romanticprom

Φορέματα, φούστες και τζιν που είναι φτιαγμένα από ελαστικά υλικά κολακεύουν απίστευτα το γυναικείο σώμα. Αυτού του είδους τα υλικά σφίγγουν τους γλουτούς και τους κάνουν πιο στρογγυλεμένους. Φορέστε και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και κανείς δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας.

Ακολουθήστε μας στο facebook: