5 μαθήματα ομορφιάς που μάθαμε φέτος από την Kate Middleton!

26 Δεκεμβρίου, 2014 12:37 ΠΜ
More videos

Είναι όμορφη, νέα, εντυπωσιακή αλλά πάνω από όλα είναι πριγκίπισσα! Ο λόγος για την Kate Middleton, που φέτος σίγουρα ήταν η χρονιά της, μιας και ανακοίνωσε και την εγκυμοσύνη της στο δεύτερο παιδί της! Εκτός από τη θέση της στο πλευρό του πρίγκιπα -που πολλές γυναίκες σίγουρα ζηλεύουν- η Δούκισσα του Cambridge μας εκπλήσσει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό τόσο με τις σικάτες ενδυματολογικές επιλογές αλλά και με το καθημερινό της beauty look !
Πάμε να δούμε τα 5 μαθήματα ομορφιάς που μια πριγκίπισσα και όμορφη γυναίκα πάνω από όλα, μας έδωσε μέσα στο 2014!

Μάθημα #1: Όμορφα και αναζωογονημένα μαλλιά!

Η Kate αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση πως προσέχει πολύ τα μαλλιά της. Φροντίζει πάντοτε να είναι ενυδατωμένα και λαμπερά, χρησιμοποιώντας προϊόντα καλής ποιότητας! Μάλιστα, η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, πολλές φορές προτιμά τις σπιτικές μάσκες για να αναζωογονήσει την όμορφη κόμη της! Άρα λοιπόν, δεν είναι ανάγκη να ξοδεύουμε μια περιουσία για να περιποιούμαστε σωστά τα μαλλιά μας αλλά μπορούμε και με ανέξοδους τρόπους, όπως οι σπιτικές μάσκες!
Μάθημα #2: Όχι ιδιαίτερες φλυαρίες στο μακιγιάζ!

Ναι οι περισσότερες υπερβάλουμε άθελά μας, στο μακιγιάζ μας. Ας παραδειγματιστούμε λοιπόν, από τις φετινές εμφανίσεις της Δούκισσα του Cambridge , που με απλές κινήσεις και δίχως φλυαρία στο beauty look της, καταφέρνει να κάνει την προσοχή όλων να στραφεί πάνω της. Κι αν ρωτάτε για τα must κομμάτια του make up look της κάθε φορά… το μαύρο eyeliner και οι γκρι σκιές- κοινώς το ελαφρώς smoky eye look- είναι αυτά που πραγματικά σπάνια αποχωρίζεται

Μάθημα #3: Περιποιημένα nude νύχια!

Είναι από τις γυναίκες που δεν βάφουν τα νύχια τους σε έντονα χρώματα-τουλάχιστον στις δημόσιες εμφανίσεις τους- και δε φοβάται γι αυτό. Πάντα περιποιημένα και καλο-διατηρημένα στο φυσικό nude χρώμα τους, μας υπενθυμίζουν ότι καμιά δεν πρέπει να αμελεί το mani της, ακόμη κι αν σε πολλές δεν αρέσει να τα βάφουν!

Μάθημα #4: Ναι στα απλά αλλά εντυπωσιακά χτενίσματα!

Η Kate έχει αδιαμφισβήτητα ένα αρχοντικό στυλ σε όλους τους τομείς του beauty look της. Όπως είπαμε παραπάνω, φροντίζει για την ενυδάτωση μαλλιών της και φυσικά κάτι τέτοιο τους χαρίζει μια πλούσια και υγιή όψη. Όσο για τα χτενίσματά της, η Δούκισσα επιλέγει είτε να αφήνει τα μαλλιά της κάτω, είτε να τα πιάνει σε χαλαρά μεσαίου μήκους ponytails, δίνοντας όγκο στην κορυφή του κεφαλιού της.

Μάθημα #5: Ενυδατωμένη επιδερμίδα!

Φάνηκε σε κάθε της εμφάνιση αυτή τη χρονιά, όλες τις ώρες της ημέρας : Η Kate διαθέτει μια λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, που πραγματικά ακτινοβολεί! Μάλιστα, η ίδια υποστηρίζει πολύ ως fan τις DIY μάσκες που μπορεί κάθε γυναίκα να κάνει μόνη της από το σπίτι και με φυσικά κυρίως προϊόντα!

Πηγή

Ακολουθήστε μας στο facebook: