Γονείς αγοράζουν σε 2χρονη μια κούκλα με ακρωτηριασμένα άκρα που μοιάζει με την ίδια

16 Αυγούστου, 2016 1:48 ΜΜ
More videos

Η Harmonie-Rose Ivy Allen ήταν μόλις 11 μηνών όταν διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα Β. Ως αποτέλεσμα, η μικρή από την πόλη Μπαθ του Ηνωμένου Βασιλείου έπρεπε να ακρωτηριαστεί και στα 4 άκρα της. Όταν της δόθηκε πρόσφατα μια ειδική ανάπηρη κούκλα, η Harmonie τελικά βρήκε μια φίλη που μπορούσε να σχετιστεί μαζί της.

«Μαμά. Είναι ακριβώς σαν εμένα» είπε η Harmonie που είναι πλέον 2 ετών σύμφωνα με το ABC News. Η κούκλα ήταν τροποποιημένη από την εταιρία A Step Ahead Prosthetics, με έδρα τις ΗΠΑ. Σκοπός της εταιρίας είναι να κάνει τις κούκλες American Girl να μοιάζουν ακρωτηριασμένες. Οι γονείς στέλνουν τις κούκλες για να τις τροποποιήσουν χωρίς χρέωση ώστε τα παιδιά με ακρωτηριασμένα άκρα να μην νιώθουν τόσο διαφορετικά και αποξενωμένα λόγω των ακρωτηριασμών.

Οι γονείς του κοριτσιού διαχειρίζονται τη σελίδα Hope 4 Harmonie στο Facebook. Εκεί έγραψαν: «Όπως μπορείτε να δείτε, έχει ήδη αγαπηθεί πολύ σε αυτό το σπίτι και ξέρω πως θα είναι για πάντα η καλύτερη φίλη της Harmonie.»

Η Harmonie ήταν μόλις 11 μηνών όταν διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα Β.1

Unknown

Ως αποτέλεσμα έχασε τα χέρια και τα πόδια της.2

Unknown

«Μαμά, είναι ακριβώς σαν εμένα» είπε η Harmonie όταν της δόθηκε μια ειδική τετραπλά ακρωτηριασμένη κούκλα.3

Unknown

Η κούκλα τροποποιήθηκε από την εταιρία A Step Ahead Prosthetics που κάνει τις κούκλες American Doll να δείχνουν ακρωτηριασμένες.4

Unknown

Οι γονείς στέλνουν τις κούκλες και οι υπάλληλοι τις τροποποιούν χωρίς χρέωση.5

Unknown

«Όπως μπορείτε να δείτε, έχει ήδη αγαπηθεί πολύ σε αυτό το σπίτι και ξέρω πως θα είναι για πάντα η καλύτερη φίλη της Harmonie.» έγραψαν οι γονείς του κοριτσιού.6

Unknown

Δείτε το βίντεο με την γλυκιά Harmonie και την κούκλα της.

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook | A Step Ahead Prosthetics (h/t: ABCNews)

Ακολουθήστε μας στο facebook: