15 συγκινητικές φωτογραφίες που απαθανατίζουν τις όμορφες περιπέτειες της ζωής.

9 Ιουλίου, 2016 3:16 ΠΜ
More videos

Όλοι μας έχουμε πολυάσχολες ζωές με ώρες γεμάτες από πράγματα που πρέπει να κάνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τις περισσότερες νύχτες οι άνθρωποι απλά πέφτουν στο κρεβάτι και ξυπνούν την επόμενη μέρα ώστε να ακολουθήσουν την ίδια ρουτίνα ξανά και ξανά.

Αισθανόμαστε πως εργαζόμαστε για να κάνουμε τις διακοπές των ονείρων μας, να αγοράσουμε ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα μεγαλύτερο σπίτι. Αν και αυτά αποτελούν στόχους μερικών λαών, δεν φέρνουν την ευτυχία του τι κάνει τη ζωή όμορφη. Συχνά ξεχνάμε πως τα πράγματα που είναι μικρά και μοιάζουν ασήμαντα, είναι στην πραγματικότητα τα πιο σημαντικά.

Η ζωή είναι όμορφη χωρίς τα φανταχτερά gadgets και τις ακριβές αποδράσεις. Είναι η σχέση με τους άλλους ανθρώπους και τη φύση που φέρνουν τη μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Ρίξτε μια ματιά στα 15 πράγματα που θα σας υπενθυμίσουν τι κάνει τη ζωή πραγματικά όμορφη.

#1 Η ευτυχισμένη παιδική ηλικία περιλαμβάνει παιχνίδια στη βροχή. Δεν έχει σημασία πόσο κρύο είναι το νερό όταν διασκεδάζει κανείς.

crystalmcclelland

#2 Όταν είστε ερωτευμένοι, τα μικρά πράγματα σημαίνουν πολλά: όπως το να πάτε μια βόλτα και να σταματήσετε για να δώσετε ένα φιλί.

kinggeephotography

#3 Ευτυχία είναι όταν ο καλύτερός σας φίλος είναι ένας χαμογελαστός βραδύποδας.

Dr. Alec Couros

#4 Μετά από μήνες αναμονής και έναν επώδυνο, πολύωρο τοκετό, αξίζουν όλα αυτά τον κόπο μόλις μια μητέρα κρατήσει και συναντήσει το νεογέννητο παιδί της.

mammeaspillo

#5 Σίγουρα, το παιχνίδι στο χιόνι είναι διασκεδαστικό. Αλλά κανείς άλλος δεν ξέρει πώς να κυλιστεί στην άσπρη σκόνη παραμένοντας ακόμη ζεστός όπως μια αρκούδα.

Devin Manky

#6 Μπορείτε να βρείτε το κέντρο του εαυτού σας ουσιαστικά οπουδήποτε. Ο διαλογισμός φέρνει ένα ειρηνικό ζεν που μπορεί να γίνει αισθητό από τους γύρω σας.

mondaymichiru

#7 Μπορεί να διαφωνήσετε και να τσακωθείτε ο ένας με τον άλλον αλλά κανείς δεν θα σας καταλάβει καλύτερα από τον αδερφό σας.

ShahFKhan

#8 Γερνώντας μαζί σημαίνει πως η αγάπη μπορεί να διαρκέσει για πάντα.

seniorsontherun

#9 Μια στρατιώτης επιστρέφει στο σπίτι και αγκαλιάζει το παιδί της στο αεροδρόμιο αφού ήταν μακριά για ένα χρόνο.

Louie Favorite/The Journal of Constitution/AP

#10 Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να διακινδυνεύσουν τη ζωή τους για να σώσουν ένα ζώο.

Cubebreaker

#11 Τίποτα δεν συγκρίνεται με το θαύμα της φύσης και τα ζωντανά της χρώματα.

Alex Robciuc

#12 Πρόσφυγες από τη Συρία γιόρτασαν την πρώτη τους: Ημέρα του Καναδά. Επίσης φωτογραφήθηκαν με πραγματικό αξιωματικό της βασιλικής Καναδικής Αστυνομίας (RCMP).

CBC

#13 Οι καλύτεροι συνεργοί για τα παιδιά είναι οι παππούδες τους. Οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες που μοιράζονται είναι ένας δεσμός που ποτέ δεν σπάει.

astenfert

#14 Τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν τον πλούτο της φιλίας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μοιράζεστε καλές και κακές στιγμές με τους φίλους σας.

joycemargono

#15 Βάλτε κάτω το κινητό σας και κοιτάξτε ψηλά. Θα εκπλαγείτε που η ομορφιά είναι παντού.

wondersofworldd
Ακολουθήστε μας στο facebook: