14 ρομαντικές ταινίες που είναι τόσο όμορφες που μοιάζουν με φαντασίωση

9 Δεκεμβρίου, 2017 2:29 ΠΜ
More videos

Η αγάπη είναι ένα ανεξάντλητο και αιώνιο θέμα για τους σκηνοθέτες. Kαταφέρνουν να αναδείξουν την τέλεια σχέση σε πολύ διαφορετικές και δύσκολες καταστάσεις. Όταν βλέπουμε τέτοιες ρομαντικές ταινίες θέλουμε να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να πούμε “Μακάρι να ήταν αλήθεια αυτό!”

Δείτε παρακάτω τις 14 ρομαντικές ταινίες με τις πιο αξέχαστες ιστορίες αγάπης.

1.Υ.Γ. Σ’ αγαπώ (2007)

© P.S. I Love You/Warner Bros.

Δεν μπορούν να διαχειριστούν όλοι την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην πρωταγωνίστρια. Δεν ξέρει γιατί ζει, παθαίνει κατάθλιψη, χάνει την δουλειά της και ζει στο παρελθόν. Ξαφνικά παίρνει κάποια γράμματα με οδηγίες για το πως να αντιμετωπίσει τον πόνο της και να βρει έναν καινούργιο άνθρωπο που θα την στηρίζει στην ζωή της.

2. Το ημερολόγιο (2004)

© The Notebook/New Line Cinema

Μια συγκινητική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε 2 ανθρώπους από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Ερωτεύονται, ξεπερνούν τις δυσκολίες και μένουν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής τους.

3. Εξιλέωση (2007)

© Atonement/Universal Studios

Η φαντασία ενός παιδιού μπορεί να καταστρέψει τις ζωές πολλών ανθρώπων, αλλά η αρχή ήταν υπέροχη: δυνατά συναισθήματα, αληθινή αγάπη και ατέλειωτη ευτυχία. Βλέποντας την ταινία ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι που βλέπουμε είναι ηθοποιοί και όχι και πραγματικοί άνθρωποι.

4. Το λάθος αστέρι (2014)

© The Fault in Our Stars/20th Century Fox

Όσο σοβαρές και αν ήταν οι ασθένειες των πρωταγωνιστών πήραν το ρίσκο να γίνουν ευτυχισμένοι. Φυσικά, όλοι μπορούμε να προβλέψουμε το τέλος, αλλά χρειάζεται πραγματικό θάρρος να αφήσεις έναν άνθρωπο να μπει στην ζωή σου, όταν ξέρεις ότι το τέλος είναι κοντά.

5. Moulin Rouge! (2001)

© 20thCentFox/Courtesy Everett Collection

Το Παρίσι είναι το μέρος που μπορεί κάποιος να γνωρίσει και να βιώσει την αληθινή και ανιδιοτελή αγάπη. Τα φωτεινά χρώματα μας μεταφέρουν στον κόσμο της αληθινής αγάπης και οι άνθρωποι αγαπιούνται τόσο πολύ που ακόμα και ο θάνατος περιμένει και δίνει στο ζευγάρι περισσότερο χρόνο.

6. Η πηγή της ζωής (2006)

© The Fountain/Warner Bros.

Μια από τις πιο συγκινητικές και όμορφες ιστορίες αγάπης. Ο βασικός χαρακτήρας είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα. Κανονίζει ένα ταξίδι που από ότι φαίνεται είναι ο μοναδικός τρόπος για να σώσει την αγάπη του.

7. Chocolat (2000)

© Chocolat/Miramax Films

Η Βιάν είναι νέα, όμορφη και χαρισματική. Κάποια στιγμή θα μπορέσει να αγγίξει τους αφιλόξενους ανθρώπους της πόλης και να γοητεύσει έναν ξένο. Αυτός ο ξένος είναι επαναστάτης, περιποιητικός και ευγενικός. Δύσκολα αντιστέκεται κάποιος σε αυτό τον συνδυασμό.

8. Vanilla Sky (2001)

© Vanilla Sky/Paramount Pictures

Ο βασικός χαρακτήρας της ταινίας βιώνει το πως είναι ένας άνθρωπος να τα έχει όλα – είναι πλούσιος, νέος και ωραίος. Στην συνέχεια, βιώνει πως είναι να χάνονται όλα αυτά. Η αγάπη μπορεί να βγάλει τις μάσκες όλων.

9. Γλυκός Νοέμβρης (2001)

© Sweet November/Warner Bros.

Το πρόβλημα του βασικού χαρακτήρα είναι συνηθισμένο: είναι μονίμως απασχολημένος και δεν μπορεί να ζήσει την ζωή του. Μόνο μια κοπέλα σαν την Σάρα μπορεί να αγγίξει έναν τέτοιο άνθρωπο. Θα σας εντυπωσιάσει με τον δυναμισμό και το πόσο εύθραυστη είναι.

10. Πάρ’ το από την αρχή (2013)

© Begin Again/The Weinstein Company

Τέχνης, σχέσεις, φιλία και μια ευκαιρία για μια καινούργια αρχή. Δεν υπάρχει πιο ρομαντική ιστορία αγάπης.

11. Πριν έρθεις εσύ (2016)

© Me Before You/Warner Bros.

Η Λουίζα είναι σαν μια ηλιαχτίδα φωτός στην ζωή του Γουίλ: φοράει περίεργα ρούχα και έχει ασυνήθιστες απόψεις για τον κόσμο. Μερικές φορές, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να γνωρίσουμε έναν τέτοιο άνθρωπο. Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν στον εαυτό τους και δίνουν και στους υπόλοιπους την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται.

12. Αγάπα με αν τολμάς (2003)

© Jeux d’enfants/Nord-Ouest Productions

Οι ενήλικες δεν παίζουν παιδικά παιχνίδια, αλλά αυτό δεν ισχύει για τους πρωταγωνιστές αυτής της ταινίας. Είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι μπορεί να υπάρξει μια τόσο τρελή ιστορία αγάπης στην πραγματικότητα. Το μόνο πράγμα που αγαπούν περισσότερο εκτός από ο ένας τον άλλον είναι το να κάνουν τρέλες.

13. Μια ημέρα (2011)

© One day/Color Force

Γνωρίστηκαν στο πάρτι της αποφοίτησης τους και ήταν φίλοι για 20 χρόνια. Η Έμμα είναι έξυπνη, ενδιαφέρουσα και πάντα έτοιμη να βοηθήσει. Ο Ντέξτερ είναι ωραίος και ανεύθυνος και πάντα χρειάζεται την βοήθειά της. Ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους και δεν τολμούν να αποκαλύψουν τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον. Στην πραγματική ζωή συχνά φαίνεται ότι η ευτυχία είναι εύθραυστη και δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ καιρό.

14. H αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού (2004)

© Eternal Sunshine of the Spotless Mind/Focus Features

Δεν χωρίζεις τόσο απλά με έναν άνθρωπο που ήταν σημαντικός για σένα. Όλες οι αναμνήσεις αυτού του ανθρώπου είναι παρούσες. Ο Τζόελ κάνει το λάθος να προσπαθήσει να διαγράψει όλες τις αναμνήσεις της πρώην του. Λίγο αργότερα συνειδητοποιεί πόσο πολύ αγαπάει αυτό το εκκεντρικό κορίτσι, οπότε προσπαθεί να την κρατήσει την μνήμη του με κάθε τρόπο. Εσείς θα διαγράφατε τις αναμνήσεις σας, αν μπορούσατε; 

Ακολουθήστε μας στο facebook: