13 μοναδικά ζώα που έκαναν απρόσμενα χαριτωμένα μωρά.

3 Ιουνίου, 2016 2:31 ΠΜ
More videos

Όλοι αγαπάμε τις συλλογές με εικόνες ζώων που μας φτιάχνουν την ημέρα. Αλλά όταν έχουμε και τον παράγοντα γλύκας, τότε οι σκύλοι και οι γάτες κλέβουν την παράσταση, όσο πιο μαλλιαρά είναι τόσο το καλύτερο.

Αυτή τη φορά, η συλλογή που θα δείτε παρακάτω, μας δείχνει την άλλη πλευρά της γλύκας με διάφορα απόλυτα αξιολάτρευτα και περίεργα ζωάκια που σίγουρα αποδεικνύουν πως όλα τους είναι γλυκά. Φυσικά, δεν έχει σημασία αν είναι άγρια, μεγάλα ή μικρά όταν μεγαλώσουν.

Απολαύστε τα χαριτωμένα μωρά-ζώα παρακάτω.

Μαϊμού Proboscis

© Lennart Tange

© Chris Smallwood

Αυτές οι μαϊμούδες με την κάπως μεγάλη μύτη είναι εύκολο να αναγνωριστούν για προφανείς (ρινικούς) λόγους αλλά τα μωρά τους, των οποίων τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως, είναι χαριτωμένα.

Ασπροκέφαλος γύπας

© Richard Towell

© Jason McSpadden

Η νεανική λάμψη και τα αφράτα φτερά είναι που κάνουν τη διαφορά μεταξύ αυτού του αξιολάτρευτου γύπα και των μεγαλύτερων πλασμάτων του είδους του.

Τάπιρος

© Eric Kilby

Σχετίζεται τόσο με τα άλογα όσο και με τους ρινόκερους αλλά μοιάζει περισσότερο με γουρούνι. Ένας ενήλικας τάπιρος είναι περίεργος όταν τον κοιτά κανείς αλλά με μια ματιά, το μωρό του είναι πολύ όμορφο.

Υδρόχοιρος (Καπιμπάρα)

© Tambako The Jaguar

© Lisa Williams

Είναι λογικό να νιώθετε περίεργα στην σκέψη ενός ενήλικα υδρόχοιρου μιας και είναι το μεγαλύτερο τρωκτικό στον κόσμο. Οι απόγονοί του ωστόσο, μοιάζουν με το είδος του πλάσματος που θα θέλατε για κατοικίδιο.

Φακόχοιρος ο Κοινός

© Steve Snodgrass

© Matthew and Heather

Η ζωή δεν μοιάζει διασκεδαστική για αυτόν τον μεγάλο φακόχοιρο. Αυτά τα χοιρίδια μοιάζουν με μπάλα αλλά μη σας ξεγελά το παρουσιαστικό τους..

Έχιδνα (Ταχυγλωσσίδες)

© S J Bennett

© Amanda

Δεν θα θέλατε να πατήσετε ένα τέτοιο πλάσμα με γυμνά πόδια και προφανώς ούτε τα μωρά τους. Ίσως όμως να θέλατε να τα αγκαλιάσετε.

Βραδύπους

© Fernando

© Dave Gingrich

Πρόκειται για ένα πολύ γλυκό πλάσμα. Απλά δείτε τα μεγάλα καφέ του μάτια.

Θαλάσσιος ελέφαντας

Ίσως να μην είναι πάρα πολύ όμορφα αλλά ποιος νοιάζεται όταν αυτό το πλάσμα έχει μια μικρή ομάδα μικρών νεογνών για να δει κανείς;

Βρετανικό Μπουλντόγκ

Οι ίδιες ρυτίδες που αποτελούν το χαρακτηριστικό των ενήλικων σκυλιών, εμφανίζονται και στα κουτάβια τους κάνοντάς τα απίστευτα γλυκά.

Ύαινα

Οι ύαινες και η λέξη γλύκα δεν είναι κάτι που συναντά κανείς στην ίδια πρόταση. Αυτό, μέχρι τώρα.

Πυγμαίος ιπποπόταμος

«Το πρόσωπό μου δεν είναι η καλύτερη πλευρά μου» φαίνεται να λέει η μητέρα του γλυκού πλάσματος αλλά το μωρό της αποτελεί ένα από τα πιο χαριτωμένα πλάσματα σε διαγωνισμό φωτογραφίας.

Μεφίτιδες (Είδος κουναβιού)

Μικρό, απρόβλεπτο αλλά απίστευτα χαριτωμένο.

Αλεπού της Σαχάρας

Αυτό το μικρό πλάσμα είναι πολύ απασχολημένο με τον ύπνο για να μάθει πώς να είναι ακόμη αρπακτικό.

Ακολουθήστε μας στο facebook: