12 πρωτότυποι τρόποι χρήσης των κουτιών αρχειοθέτησης.

5 Ιουλίου, 2016 12:02 ΠΜ
More videos

Η αλήθεια είναι, ότι όσο καλά και αν οργανώσουμε όλα τα έγγραφα και τα χαρτιά στο γραφείο μας, πάντα τα συρτάρια μας θα ξεχειλίζουν από χαρτιά, που μπορεί και να μην ξέρουμε, γιατί τα κρατάμε ακόμα. Ευτυχώς, όμως, τα κουτιά αρχειοθέτησης μπορούν να μας βοηθήσουν να οργανώσουμε το γραφείο μας και να μην χάνουμε σημαντικά έγγραφα. Βέβαια, η οργάνωση του γραφείου μας δεν είναι η μοναδική τους χρήση.

Δείτε παρακάτω 12 πρωτότυπους τρόπους χρήσης των κουτιών αρχειοθέτησης.

1.Οργανώστε το ψυγείο σας.

Αν η επιφάνεια του ψυγείου σας είναι γεμάτη με χαρτιά, λογαριασμούς και ζωγραφιές που μπορεί να σας έχουν χαρίσει τα παιδιά σας, τότε τα κουτιά αρχειοθέτησης μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε μια τάξη.

2

The Cards We Draw

2.Κρατήστε τον καφέ σας ασφαλή.

Μπορεί να σας ακούγετε αστείο να βάλετε τον καφέ στο κουτί αρχειοθέτησης, αλλά στην πράξη είναι πολύ αποτελεσματικό. Ειδικά, αν έχετε κατοικίδια μέσα στο σπίτι, που τους  αρέσει να πειράζουν τα πάντα, μπορείτε τα προστατέψετε το κουτί του καφέ από το να γίνει το καινούργιου παιχνίδι του σκύλου ή της γάτας σας. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με τα δημητριακά.

3

Vitamin-Ha

3.Μην ξαναχάσετε καπάκι από τάπερ.

Γλιτώστε χρόνο από το να ψάχνετε ποιο καπάκι ταιριάζει σε ποιο τάπερ, βάζοντας όλα τα καπάκια μέσα σε ένα κουτί αρχειοθέτησης. Έτσι, δεν θα χάνετε χρόνο για να βρείτε τα καπάκια. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τα τηγάνια.

4

Better Homes and Gardens

4.Αποθηκεύστε το φαγητό σας.

Αυτή η λύση είναι μόνο για τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο. Βάλτε μια ετικέτα μπροστά από τα κουτιά αρχειοθέτησης, για να ξέρετε τι περιέχουν και η κουζίνα σας θα είναι πιο τακτοποιημένη από ποτέ.

5

Mimi’s Crafty World

5.Οργανώστε τα ισιωτικά μαλλιών.

Μπορείτε να βάλετε μέσα το πιστολάκι, το σίδερο για τις μπούκλες ή ό,τι άλλο σχετικό με τα μαλλιά έχετε. Απλά προσέξτε να τυλίγεται το καλώδιο γύρω από κάθε συσκευή για να μην μπερδευτούν τα καλώδια μεταξύ τους.

6

Keeley Mcguire

6.Οργανώστε τα ρούχα σας.

Ξεχωρίστε τα δικά σας ρούχων από των άλλων, για να μην υπάρχουν τσακωμοί για το τι ανήκει σε ποιον.

7

The Real Thing with the Coake Family

7.Οργανώστε τα καλλυντικά σας.

Μπορείτε να βάλετε ξεχωριστά τις σκιές, τα κραγιόν, τα μέικ-απ και τα ρουζ, ώστε να μην τα ψάχνετε τελευταία στιγμή.

8

Yellow Elephant Beauty

8.Μην χρησιμοποιείτε το λάθος σφουγγάρι.

Μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιο σφουγγάρι είναι για τον καθαρισμό της λεκάνης, του νιπτήρα ή του καθρέπτη. Έτσι, δεν θα υπάρχει πια ο φόβος να χρησιμοποιήσετε το σφουγγάρι της λεκάνης για το καθάρισμα του καθρέπτη.

9

Organizing Home Life

9.Οργανώστε τα πορτοφόλια και τις τσάντες σας.

Αν έχετε πολλές τσάντες, οργανώστε τις ανάλογα με τις περιστάσεις που τις χρησιμοποιείτε και βάλτε το κουτί αρχειοθέτησης μέσα στην ντουλάπα σας.

10

Live Simply By Annie

10.Οργανώστε τα παπούτσια σας.

Τα κουτιά αρχειοθέτησης είναι ιδανικά για την τακτοποίηση των καλοκαιρινών ή των φλατ παπουτσιών. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσετε πολύ χώρο και θα βρίσκετε πάντα το ζευγάρι που θέλετε να φορέσετε.

11

A Little Craft In Your Day

11.Φτιάξτε ένα ράφι μόνο με τσάι.

Οι λάτρεις του τσαγιού θα λατρέψουν αυτή την ιδέα. Μπορείτε να φτιάξετε ένα ράφι με κουτιά αρχειοθέτησης σε μια γωνία της κουζίνας και να βάλετε μέσα τις αγαπημένες σας γεύσεις τσάι.

12

IKEA Hackers

12.Φτιάξτε ένα ωραίο ράφι ή γωνιακό τραπέζι.

Πολύ χρήσιμο, αφού μπορείτε να βάλετε πάνω ένα κερί και να φτιάξετε την διακόσμηση του χώρου σας ή να αφήνετε τον καφέ σας και να τον παίρνετε, χωρίς να χρειάζεται να κουνηθείτε από την θέση σας.

13

@lempideco

Ακολουθήστε μας στο facebook: