11 κοντινές λήψεις από πολύ πεινασμένους σκύλους!

22 Δεκεμβρίου, 2015 6:53 ΜΜ
More videos

Ο Christian Vieler από το Waltrop της Γερμανίας βγάζει αστείες φωτογραφίες σκύλων που προσπαθούν να πιάσουν το φαγητό τους. Ο φωτογράφος είχε ως στόχο να απαθανατίσει πολλά πρόσωπα σκύλων που στην πραγματικότητα δείχνουν τα συναισθήματά τους όπως ενθουσιασμό, λύπη ή σύγχυση.

«Κάθε λήψη που κάνω, προσπαθώ να είναι την κατάλληλη στιγμή ενώ τα σκυλιά είναι χαριτωμένα ή αστεία και εκφράζονται όσο περισσότερο γίνεται. Όλα αυτά τα συναισθήματα μπορούν να γίνουν αντιληπτά από τον κόσμο μόνο χωρίς κίνηση. Τα πρόσωπά τους μας δείχνουν όλα όσα νιώθουν μέσα από μικρές ιστορίες χαράς, πανικού και επιθυμίας.» δήλωσε ο φωτογράφος.

Ο Vieler είναι ένας 45 ετών δημοσιογράφος και ξεκίνησε να ενδιαφέρετε  για τη φωτογραφία το 2012 με την αγορά μιας νέα φωτογραφικής μηχανής. Τώρα, έχοντας μάθει καλά την τεχνική του να φωτογραφίζει τετράποδα, δέχεται πολλές προσκλήσεις για να φωτογραφίσει και άλλα κατοικίδια ζώα.

Δείτε παρακάτω τις όμορφες φωτογραφίες του Vieler.

Περισσότερες πληροφορίες fotosfreischnauze.de | 500px | Facebook | Instagram (h/t: designyoutrustdailymail)

funny-dogs-catching-food-fotos-frei-schnauze-christian-vieler-17 funny-dogs-catching-food-fotos-frei-schnauze-christian-vieler-18 funny-dogs-catching-food-fotos-frei-schnauze-christian-vieler-6 funny-dogs-catching-food-fotos-frei-schnauze-christian-vieler-22 funny-dogs-catching-food-fotos-frei-schnauze-christian-vieler-15 funny-dogs-catching-food-fotos-frei-schnauze-christian-vieler-8 funny-dogs-catching-food-fotos-frei-schnauze-christian-vieler-2 funny-dogs-catching-food-fotos-frei-schnauze-christian-vieler-10 funny-dogs-catching-food-fotos-frei-schnauze-christian-vieler-13 funny-dogs-catching-food-fotos-frei-schnauze-christian-vieler-9 funny-dogs-catching-food-fotos-frei-schnauze-christian-vieler-21

Ακολουθήστε μας στο facebook: