11 κόλπα που θα κάνουν τις συσκευές σας σαν καινούριες.

22 Οκτωβρίου, 2016 4:20 ΠΜ
More videos

Καθημερινά, πολλοί άνθρωποι έρχονται σε επαφή με τον σύγχρονο κόσμο χρησιμοποιώντας τουλάχιστον 2-3 διαφορετικές συσκευές. Φυσικά, αυτή η μοντέρνα τεχνολογία πρέπει να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση για να αντέξει για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Παρακάτω θα δείτε 11 κόλπα για τις συσκευές που εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

#1 Το ρολό ρούχων μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρύνετε τη σκόνη από τα ηχεία του υπολογιστή.1

© dymontiger.l.com

Απλά περάστε το ρολό πάνω από την επιφάνεια των ηχείων και όλη η σκόνη θα κολλήσει πάνω του. Σε μερικές περιπτώσεις, αυτό μπορεί να βελτιώσει και την ποιότητα του ήχου.

#2 Τα ακουστικά μπορούν να καθαριστούν με μια οδοντόβουρτσα.2

© infoniac.ru

Αντί να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από τη βρομιά με οδοντογλυφίδα, χρησιμοποιήστε μια κανονική οδοντόβουρτσα. Τοποθετήστε ένα κομμάτι χαρτί ή μια πετσέτα πάνω στο τραπέζι, κρατήστε πατημένο το ακουστικό με το πλέγμα προς τα κάτω και καθαρίστε προσεκτικά με την οδοντόβουρτσα.

#3 Η βρωμιά στα ηλεκτρικά καλώδια μπορεί να αφαιρεθεί με τη βοήθεια μιας συνηθισμένης γομολάστιχας.3

© img.diytrade.com

Η εμπειρία δείχνει ότι ο καθαρισμός ηλεκτρικών καλωδίων με υγρά που περιέχουν οινόπνευμα μπορεί να τα κάνει να κολλάνε. Αυτό θα οδηγήσει στη δυσλειτουργία της συσκευής. Γι ‘αυτό θα πρέπει να προτιμήσετε τη χρήση μιας εναλλακτικής μεθόδου για να απαλλαγείτε από τη βρωμιά σε αυτά. Δοκιμάστε μια απλή γομολάστιχα.

#4 Η μεσοδόντια βούρτσα είναι ιδανική για  να καθαρίσετε το βύσμα των ακουστικών.4

© infoniac.ru

Το μέγεθος μιας βούρτσας ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο μέγεθος της τρύπας του βύσματος που έχουν οι συσκευές για τα ακουστικά. Έτσι μπορείτε να τα καθαρίσετε αποτελεσματικά. Να θυμάστε: πριν καθαρίσετε το βύσμα, απενεργοποιήστε τη συσκευή.

#5 Κολλητική ταινία για να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο.5

© 1.bp.blogspot.com

Όλη η βρωμιά στο πληκτρολόγιό σας μπορεί να αφαιρεθεί σε μια στιγμή, αν χρησιμοποιήσετε κολλητική ταινία. Πλέον, δεν χρειάζεται καθόλου κόπος.

#6 Οι οθόνες των συσκευών σας θα πρέπει να καθαρίζονται με ένα πανί από μικροΐνες.
6

© crunchybetty.com

Το χαρτί δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για να καθαριστεί η οθόνη μιας συσκευής καθώς μπορεί να γρατσουνιστεί.

#7 Τα φίλτρα του καφέ μαζεύουν τέλεια τη σκόνη από την οθόνη του υπολογιστή σας.7

© pinimg.com

Τα φίλτρα του καφέ είναι ιδανικά για τον καθαρισμό αυτό γιατί το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα, δεν μπορεί να χαράξει την οθόνη.

#8 Χρησιμοποιήστε μια απλή σπιτική βούρτσα για να καθαρίσετε τις θύρες USB του υπολογιστή σας.8

© po-prostomu.ru

Για να κάνετε αυτό το απλό εργαλείο θα χρειαστείτε:

-Ένα κομμάτι από σκληρό πλαστικό

-Υπερκόλλα

-Ανθεκτικό υλικό για καθαρισμό (για παράδειγμα το μαλακό τμήμα από μια λωρίδα σκρατς)

Βάλτε το υλικό στο πλαστικό. Θα πρέπει να είναι λίγο στενότερο από το πλάτος μιας θύρας USB. Αν υπάρχουν κομμάτια ξερής κόλλας στο εργαλείο θα πρέπει να απομακρυνθούν ώστε να είναι λεία η επιφάνεια. Μόλις στεγνώσει η κόλλα, καθαρίστε προσεκτικά όλες τις θύρες USB.

#9 Σκουπίστε τη γυάλινη οθόνη στο κινητό ή το ταμπλετ σας με απλό χαρτί.9

© static.migom.by

Το χαρτί είναι ιδανικό για να καθαρίσετε γυάλινες οθόνες. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το χρησιμοποιήσετε για τις οθόνες που είναι κατασκευασμένες από πλαστικό ή υγρό κρυσταλλικό υλικό. Επίσης μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τυχόν γρατσουνιές που έχουν εμφανιστεί. Κάντε κυκλικές κινήσεις, τρίψτε τις γρατσουνιές με χαρτί και θα εξαφανιστούν σε λίγα λεπτά.

#10 Αφαιρέστε τις γρατσουνιές από την οθόνη του έξυπνου κινητού σας χρησιμοποιώντας βερνίκι.10

© mozgochiny.ru

Για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας δεν θα υποστεί καμία ζημία ως αποτέλεσμα της προσπάθειας να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές, απενεργοποιήστε την. Επίσης, καλύψτε τα κουμπιά, το άνοιγμα του μικροφώνου και τις άλλες θύρες με κολλητική ταινία. Προσθέστε λίγο βερνίκι και τρίψτε πολύ προσεκτικά την οθόνη με τη βοήθεια ενός μαλακού πανιού, εφαρμόζοντας κυκλικές κινήσεις.

#11 Αφαιρέστε τη βρωμιά γύρω από τα κουμπιά στο κινητό σας με μια οδοντόβουρτσα.11

© uipservice.com

Εκτός από μια οδοντόβουρτσα, δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο εδώ. Με απαλές κινήσεις, καθαρίστε το τηλέφωνο γύρω από τα κουμπιά και το καπάκι. Αυτή είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να καθαρίσετε την υποδοχή της κάρτας SIM.

Ακολουθήστε μας στο facebook: