103χρονη γιαγιά από το γηροκομείο Πειραιά παίζει πιάνο και εμείς υποκλινόμαστε!

29 Οκτωβρίου, 2016 11:11 ΜΜ
More videos

Τον γύρo του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες μια αξιολάτρευτη Ελληνίδα γιαγιά η οποία διανύει το 103ο έτος της ηλικίας της και δίνει μαθήματα δύναμης και αισιοδοξίας από το Γηροκομείο του Πειραιά όπου ζει.

Το βίντεο όπου η 103χρονη Ευρυδίκη παίζει πιάνο διασκεδάζοντας και τραγουδώντας μαζί με τους υπόλοιπους διαμένοντες στο γηροκομείο έχει γίνει ανάρπαστο. Και δεν είναι τυχαίο.

Η Kaloskami Zanneta, καθηγήτρια μουσικής που βρέθηκε στο γηροκομείο, ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό της στο facebook, και από τότε οι προβολές δεν σταματούν να αυξάνονται.

Η ίδια έγραψε ανεβάζοντας το βίντεο:

«Η κυρια Ευρυδίκη ετών 103,δασκαλα πιάνου!!! Την γνώρισα εχθές στο γηροκομείο Πειραιά,οπου κάναμε την εκδήλωση με την χορωδία. Σημασία όμως δεν έχει αυτό…σημασία εχει οτι, αυτη η γυναίκα μου άλλαξε κάθε τρόπο σκέψης !!!’

‘Παιδί μου ,σ αυτο τον κόσμο πάντα είμαστε μόνοι μας και οτι κάνουμε,το κάνουμε για εμάς! Γι αυτό την ψυχή και τα όνειρα σου,μην τα διαπραγματευεσαι με κανέναν. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑ ΠΟΤΕ!!!!” Ευχαριστώ γιαγιά Ευρυδίκη. Η αλήθεια ειναι οτι απο εχθές,κοιμάμαι με τα δικά σου λόγια!!!!

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: