10 συμβουλές από έναν προσωπικό γυμναστή που έχασε 70 κιλά.

18 Αυγούστου, 2016 1:12 ΜΜ
More videos

Όταν ο Joe Bernstein ήταν 25 ετών, ζύγιζε 154 κιλά και η δίαιτα δεν λειτουργούσε. Έπειτα άφησε μερικές απλές συνήθειες που τελικά οδήγησαν σε θετικές αλλαγές στην εμφάνιση και τα συναισθήματά προς τον εαυτό του. Πλέον, ο Joe εργάζεται ως προσωπικός γυμναστής και βοηθά τους ανθρώπους να κάνουν καλύτερες επιλογές για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Παρακάτω θα σας παραθέσουμε τους κανόνες για να τα καταφέρετε και εσείς με τις αλλαγές.

Έτσι ήταν εμφανισιακά ο Joe παλαιότερα. Και επίσης μπορείτε να δείτε τα απίθανα αποτελέσματα που πέτυχε με απλές συνήθειες.1

© Joe Bernstein

#1 Σταματήστε να πίνετε θερμίδες2

© mindly   © wallpaperbeta

Αυτό σημαίνει πως είναι καλύτερο να αποφύγετε να πίνετε αναψυκτικά, χυμό και γλυκό τσάι. Ακόμη κι αν είναι η μόνη συνήθεια που επιτρέπετε στον εαυτό σας, μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε 22 κιλά σε 3 μήνες. Μερικές φορές δεν συνειδητοποιούμε πως καταναλώνουμε 2.000 θερμίδες την ημέρα.

#2 Ξεχάστε τα έτοιμα γεύματα στη δουλειά3

© rogge-events   © blogspot

Πάρτε ένα ωραίο δοχείο φαγητού γεμάτο με σπιτικά και υγιεινά τρόφιμα.

#3 Περάστε λιγότερο χρόνο στον δρόμο4

© dmvcertifiedtrafficschoollist   © hikeandbike

Το ποδήλατο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε σημαντικές ώρες για την προσωπική σας ζωή καθώς επίσης θα σας κρατά πιο ήρεμους. Ο επιπλέον ελεύθερος χρόνος μπορεί να αξιοποιηθεί με γυμναστική και με υγιεινή μαγειρική.

#4 Μάθετε να μαγειρεύετε νόστιμα γεύματα5

© elsalvador.com   © delish.com

Απολαύστε την ευχαρίστηση της μαγειρικής. Οι συνταγές από το  ίντερνετ, οι εκπομπές μαγειρικής και τα μαθήματα με καλούς ανθρώπους μπορούν να σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε το μονοπάτι του μάγειρα.

#5 Προσπαθήστε να καταλάβετε την αξία του φυσικού φαγητού6

© youtube /   © pexels

Είναι καλύτερο να επιλέγετε τοπικά και φρέσκα προϊόντα που μπορούν να ανανεώσουν τη διατροφή σας και να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.

#6 Πάρτε έναν σκύλο7

© fastcompany   © beachbumsrealty

Ένα δραστήριο πρωινό περπάτημα με συντροφιά τον τετράποδο φίλο σας είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό και την δραστηριότητα του εγκεφάλου σας. Δεν είναι πραγματικά αναγκαίο να πάρετε σκύλο. Το βασικό είναι να βρείτε έναν λόγο για να περπατάτε το πρωί.

#7 Αγοράστε οργανικό φαγητό8

© pishhaizdorove /   © findyourbalancehealth

Δεν πρόκειται για την επιλογή καταστημάτων που περιέχουν προϊόντα βιολογικά ή μη γενετικά τροποποιημένα. Το θέμα είναι να αποκτήσετε τη συνήθεια να επιλέγετε τρόφιμα υψηλότερης ποιότητας. Και ναι, μπορεί αυτό το φαγητό να δείχνει ακριβότερο αλλά όταν αρνηθείτε τα έτοιμα γεύματα, ο προϋπολογισμός σας θα επιστρέψει στα κανονικά του επίπεδα.

#8 Δώστε προσοχή στην ποιότητα του κρέατος9

© kaluga.meatinfo   © heaclub

Θα ήταν μια καλή ιδέα να αυξήσετε τον αριθμό των χορτοφαγικών σας γευμάτων. Αυτό σημαίνει περισσότερα φρούτα, λαχανικά, ξηροί καρποί, όσπρια και δημητριακά. Αν δεν είστε έτοιμοι να απορρίψετε το κρέας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και την προέλευσή του.

#9 Αφήστε τις σχέσεις που σας καταπιέζουν10

© disney.wikia   © fanpop.com

Αφού χώρισε με την πρώην σύζυγό του, ο Joe έπρεπε να ξαναχτίσει τη ζωή του και ήταν κάτι εντελώς νέο για εκείνον. Μια υγιεινή και συνειδητή ζωή. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξει ριζικά. Ο καθένας έχει μια σχέση που ήρθε ο καιρός να τελειώσει.

#10 Αλλάξτε τον εαυτό σας σωματικά και ψυχικά11

© zimaletta   © secretocotidiano

Για να μην αφήσετε το βάρος να επιστρέψει, είναι σημαντικό να κάνετε κάτι παραπάνω από γυμναστική και σωστή διατροφή. Μετράει σημαντικά και η πνευματική εργασία μέσα στο νου σας: από την αρχή, όταν ξεκινήσετε να αφήνετε στο παρελθόν κάποιες συνήθειες ως τη στιγμή που συνειδητοποιείτε πως νιώθετε σαν έχετε έναν νέο εαυτό.

mindbodygreen.com

Ακολουθήστε μας στο facebook: