10 πράγματα της αντρικής γκαρνταρόμπας που ενοχλούν τις γυναίκες.

November 20, 2016 4:33 PM
More videos

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα ρούχα που δεν αρέσουν σε καμία γυναίκα στον κόσμο, ακόμα και αν αυτά τα ρούχα φοριούνται από τους πιο όμορφους και ελκυστικούς άντρες του κόσμου. Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες θα δίσταζαν να εκφράσουν την άποψή τους πάνω στο θέμα δημόσια από φόβο μήπως στεναχωρήσουν τους άντρες.

Δείτε παρακάτω 10 πράγματα της αντρικής γκαρνταρόμπας που μισούν οι γυναίκες, αλλά διστάζουν να το πουν.

Μπλούζες με πολύ βαθύ V

1

© aliexpress.com   © us.shein.com

Μια μπλούζα με κανονικό V μπορεί να φαίνεται ωραία και σέξι, αλλά το πολύ βαθύ V φαίνεται φθηνό και χυδαίο.

Πολύ κοντά σορτς

2

© wardrobelooks.com   © http://canzoneperilvento.blogspot.com

Τα αντρικά σορτς που φτάνουν λίγο πιο πάνω από το γόνατο μπορεί να αρέσουν στους ίδιους τους άντρες, αλλά καθόλου στις γυναίκες. Η αλήθεια είναι, ότι τα γυμνά και γεμάτα τρίχες πόδια απωθούν πολύ τις γυναίκες.

Μπλούζες με συνθήματα ή ξεπερασμένα αστεία

3

© aliexpress.com   © the-clothing-shed.com

Οι μπλούζες με συνθήματα φαίνονται σαν μεγάλες και φωναχτές διαφημίσεις και σίγουρα αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξει κάποιος την προσοχή. Είναι προτιμότερη μια μπλούζα πιο απλή και καλύτερης ποιότητας.

Σαγιονάρες

4

© thefineyounggentleman.com   © lookastic.com

Οι σαγιονάρες πρέπει να φοριούνται και από τους άντρες και από τις γυναίκες αποκλειστικά και μόνο στην παραλία.

Γιλέκο σε συνδυασμό με μπλούζα

5

© zeusfactor.com   © amazon.com

Πολλοί άντρες προτιμούν αυτή την εμφάνιση, γιατί θεωρούν, ότι τους κάνει να ξεχωρίζουν. Δυστυχώς, οι περισσότερες γυναίκες δεν βρίσκουν αυτή την εμφάνιση ελκυστική. Τα γιλέκα πρέπει να φοριούνται μόνο ως μέρος του κουστουμιού.

Ζώνες με μεγάλες αγκράφες

6

© your-tailor-with.blogspot.com   © hermes.com

Οι ζώνες με μεγάλες αγκράφες είναι ο ορισμός του ξεπερασμένου στυλ. Είναι προτιμότερο να φορέσετε μια κλασική δερμάτινη ζώνη που θα μπορεί να κρατάει το παντελόνι στην θέση του.

Φαρδιά κουστούμια

7

© imgur.com   © paradigmmagazine.com

Το κουστούμι είναι από τα πιο σέξι ρούχα της αντρικής γκαρνταρόμπας, αλλά μόνο όταν εφαρμόζει τέλεια στο σώμα. Τα φαρδιά κουστούμια έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

Ροζ αντικείμενα

8

© tumblr.com   © lelalondon.com

Οι γυναίκες συχνά δυσκολεύονται να εξηγήσουν, γιατί τα ροζ αντικείμενα είναι αντιαισθητικά στους άντρες. Το σημαντικό είναι, ότι οι περισσότεροι άντρες καταλαβαίνουν, ότι τα ροζ αντικείμενα δεν είναι αρεστά στην πλειοψηφία των γυναικών.

Πολύ στενά τζιν

9

© jeromesmenswear.com   © thejeansblog.com

Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τα στενά τζιν, απλά όταν τα αντρικά πόδια αρχίζουν να μοιάζουν με γυναικεία, οι γυναίκες δεν το βρίσκουν ελκυστικό.

Κοσμήματα

10

© kingbabystudio.com   © lazarosoho.com

Τα πολλά αξεσουάρ δεν φαίνονται ωραία ούτε σε άντρες, ούτε σε γυναίκες. Ένα ή δυο καλά κοσμήματα είναι αρκετά για μια καλή εμφάνιση.

Οπότε, τι πρέπει να φοράνε οι άντρες για να φαίνονται κομψοί;

Εκτός από το να έχει καλό γούστο σε ρούχα και αξεσουάρ, ένας άντρας πρέπει να είναι καθαρός και περιποιημένος, να φοράει το σωστό μέγεθος στα ρούχα του και να ξέρει πότε πρέπει να πετάξει κάτι που έχει χαλάσει.

Αφήσαμε επίτηδες για το τέλος αυτό το στυλ, γιατί πρέπει να θεωρείται αυτονόητο, ότι δεν πρέπει να φοριέται από κανέναν! Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε τι εννοούμε, δείτε την φωτογραφία παρακάτω…

11

© 360nobs.com

[ notable.ca, therichest.commetro.co.uk, esquire.co.uk, fashion.telegraph.co.uk]

Ακολουθήστε μας στο facebook: