10 απλά σημάδια πως …δεν περνάς καλά στη ζωή σου!

20 Αυγούστου, 2015 1:05 ΠΜ
More videos

1. Όλη μέρα, είσαι καρφωμένος σε μια οθόνη υπολογιστή. Τον κλείνεις μόνο όταν πέφτεις για ύπνο. Ακόμα κι εκεί όμως, χώνεσαι στο smartphone και chattάρεις στο facebook. Εννοείται πως ξυπνάς με το κινητό στο χέρι. Και φτου κι απ’ την αρχή!

2. Συναντάς κάποιον συμμαθητή σου στο δρόμο μετά από έναν ολόκληρο χρόνο. Ρωτάει «Τι νέα;» κι εσύ αναρωτιέσαι κανά δεκάλεπτο αν σου έχει συμβεί έστω κι ένα πράγμα, άξιο αναφοράς, από την ημέρα που τελείωσες το Λύκειο κι έπειτα.

2003. Σε παίρνουν οι φίλοι σου τηλέφωνο. Υποπτεύεσαι πως θα σου προτείνουν έξοδο οπότε κάνεις οτι δεν τ’ ακούς. Όχι λόγω κάποιας συγκεκριμένης υποχρέωσης που πρέπει να εκτελέσεις. Απλά, βαριέσαι να βγεις…

4. Έβαλες OTE TV για να μπορέσεις να βλέπεις ό,τι ώρα θέλεις τις εκπομπές που δεν πρόλαβες επειδή κοιμόσουν ή βρισκόσουν στη σχολή. Μπράβο, σπουδαίος/α!

5. Σε ανύποπτη στιγμή, συνειδητοποιείς οτι έχεις άπειρους γνωστούς μα κανέναν πραγματικό φίλο. Και το χειρότερο είναι πως σε αυτήν την ηλικία, δύσκολα συνάπτεις αληθινά ισχυρές φιλίες.

6. Το σώμα και το μυαλό δε συμβαδίζουν με την ηλικία σου καθώς από τα 20+ κιόλας, δεν έχεις την παραμικρή όρεξη για σεξ.

7. Βγαίνεις τα βράδια έξω, όλοι διασκεδάζουν κι εσύ είσαι καρφωμένος/η στο πάτωμα. Δε χορεύεις, δε γελάς, δεν περνάς όμορφα το χρόνο σου. Αράζεις στο κινητό κι απλά αναρωτιέσαι για ποιον ηλίθιο λόγο βγήκες απόψε!

8. Ολόκληρη την εβδομάδα περιμένεις με τη μεγαλύτερη ανυπομονησία το ΣΚ. Κι όταν έρχεται; Απλά το περνάς ξάπλα στο κρεβάτι, κοιτάζοντας το ταβάνι χωρίς το παραμικρό ίχνος ενέργειας.2009. Facebook, Twitter και Instagram. Και τα τρία, σου προκαλούν ένα και μόνο συναίσθημα. Τη μελαγχολία. Στεναχωριέσαι που οι φωτογραφίες όλων δείχνουν τόσο σούπερ γαμάτες ενώ η δική σου ζωή φαντάζει απαίσια και βαρετή.

10. Ξυπνάς το πρωί και θέλεις να βάλεις τα κλάματα. Έτσι απλά. Δε βλέπεις φως στο τούνελ, όλα είναι χάλια, κανένα νόημα να σηκωθείς από το κρεβάτι…

200Εγώ όμως φίλοι μου, θα σας πω κάτι πολύ βασικό: Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, είναι να κλαίγεσαι και να λες πόσο μαλακία είναι η ζωή σου. Αν ψάχνεις την εύκολη λύση για όλα, μπορείς απλά να τα ρίξεις στους άλλους.

Αν όμως σέβεσαι τον εαυτό σου και είσαι ευγνώμων, έστω και για τα μικρά κι αυτονόητα πράγματα που έχεις την τύχη να διαθέτεις καθημερινά, τότε ξέρεις πολύ καλά πως τα πάντα είναι στο χέρι σου. Και θα τα καταφέρεις. Αρκεί να το πιστεύεις εσύ ο ίδιος 100%!

του Νότη Κουτσούκου από το neopolis.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: